VIDEO | Sute de studenți au cântat și s-au simțit bine noaptea trecută în Complexul Grozăvești din Capitală. A avut loc un concert live, ultimul înainte de sesiune

11 mai 2023
266 Afișari
VIDEO | Sute de studenți au cântat și s-au simțit bine noaptea trecută în Complexul Grozăvești din Capitală. A avut loc un concert live, ultimul înainte de sesiune
Sute de studenți au cântat și s-au simțit bine noaptea trecută în Complexul Grozăvești din Capitală. A avut loc un concert live, ultimul înainte de sesiune. Sursa foto: B365

Sute de studenți au participat miercuri seară la evenimentul „Flori de mai”, organizat de Gașca Chitară Grozăvești. Tinerii s-au bucurat de muzică live și clipe de neuitat, în Complexul Grozăvești.

A fost a 5-a ediție a evenimentului tradițional „Flori de mai”

Gașca Chitară Grozăvești a susținut, în seara de 10 mai, un concert în Complexul Grozăvești, la care au participat sute de studenți. Complexul a fost amenajat cu boxe, microfoane, lumini și scaune.

Miercuri seară a avut loc a 5-a ediție a evenimentului tradițional „Flori de mai”, începând cu ora 20:30. Gașca a cântat melodii românești timp de două ore și a creat o atmosferă plăcută pentru tinerii studenți.

La începutul evenimentului, membrii trupei „Gașcă Chitară Grozăvești” i-au rugat pe tineri să facă cunoștință unul cu celălalt pentru a forma prietenii și pentru a se simți bine împreună.

Tinerii și-au adus cu ei pături, pe care le-au împărțit cu prietenii. Au existat și câțiva studenți care nu au putut veni la concert, însă l-au ascultat și susținut de la balcon, făcând lumină cu telefoanele mobile.

Intrarea a fost gratuită, iar Universitatea din București a fost cea care a aprobat evenimentul.

Mai mulți studenți și-au adus chitarele cu ei și s-au alăturat trupei, interpretând melodiile împreună. Printre melodiile interpretate se numără „Dacă ploaia s-ar opri” – Cargo, „18 ani” – Vama Veche și „Perfect fără tine” – Vama Veche.

Printre cântăreți se numără Valentin Adam, care este și fondatorul „Gașcă Chitară Grozăvești” și Cristian Dascălu, care a fost organizatorul evenimentului.

Concert în Complexul Grozăvești
Concert în Complexul Grozăvești. Sursa foto: B365

Tinerii au dansat, au cântat și s-au simțit bine. Mulți dintre ei au spus că abia așteaptă ediția viitoare și că vor participa cu siguranță. Aceasta a fost ultima petrecere a studenților înainte de sesiune.

Te-ar putea interesa și:

Cookies