Sute de sticle de vin, coniac şi vermut, la preţ redus, vândute de Fisc. VEZI AICI LISTA DE PREŢURI

de:
18 ian. 2011
2 Afișari
Sute de sticle de vin, coniac şi vermut, la preţ redus, vândute de Fisc. VEZI AICI LISTA DE PREŢURI

Potrivit anunţurilor publicate de finanţiştii bucureşteni, pe lista bunurilor ce urmează să fie valorificate de inspectori se află diverse articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, sucuri, dulciuri dar şi mai multe soiuri de vinuri printre care atât fetească albă sau neagră, merlot, pinot noir, cât şi sauvignon, la preţuri mai mici decât produsele similare din supermarket.

B365.ro a făcut o listă de produse şi preţuri aflate la vânzare, în această săptămână, pe care o detaliază mai jos:

coniac Unirea la 0,2 l – 3,5 lei

coniac Cavad’Oro la 0,2 l – 3,5 lei

coniac Alexandrion 0,7 l – 25 lei

Garrone 1 l – 20 lei

Angelli 0,75l – 8 lei

vin Perla 1,5l – 8 lei

vin Muscăţel 2 l – 8 lei

vin Fetească 1 l – 8 lei

vin Merlot 1 l – 8 lei

vin Pinot Noir 1 l – 8 lei

vin Sânge de Taur 0,7 l – 10 lei

vin Busuioacă de Bohotin 0,7 l – 10 lei

vin Muscat Jidvei 0,7 l – 11 lei

vin Cotnari 0,7 l – 11 lei

bere la pet Timişoreana 2 l – 3,5 lei

bere la pet Bergenbier 2 l – 3 lei

bere Newmarkt şi Timişoreana 1 l  – 1,7 lei

doză bere Stela Artois 0,5 l – 2,5 lei

doză bere Beck’s 0,5 l – 1,7 lei

doză bere Ursus 0,5 l – 1,3 lei

doză bere Bergenbier fără alcool 0,5 lei – 1,5 lei

Pe lista produselor aflate la vânzare la Finanţe se mai află, de asemenea, şosete bărbăteşti la 1 leu, dresuri damă la 2 lei, tricouri bărbăteşti la 7 lei, portofele din piele sintetică la 3 lei, coperţi pentru buletin din material plastic la 2 lei, 150 de metri de material termoadeziv, dar şi un scuter pe care autorităţile speră să obţină 1.300 de lei. „Faceţi cerere de ofertă la noi în care menţionaţi ce doriţi să achiziţionaţi şi noi vă tăiem factură. Nu putem să vă garantăm că produsele sunt originale dar ele sunt cu siguranţă bune de consum deoarece au timbru aplicat de Ministerul de Finanţe”, ni s-a transmis de la Biroul de Valorificări Stocuri din cadrul DGFPMB.

Persoanele interesate trebuie să facă cerere de cumpărare la sediul instituţiei din Str. Gerota nr.13, în spatele Teatrului Naţional, etajul 4, camera 406. Plata se face zilnic la casierie în intervalul orar 9-11 sau 14-16.30, produsele urmând să fie ridicate ulterior de la depozitul situat vizavi de Carrefour Orhideea, în incinta Fabricii de Ţigarete Bucureşti. Cumpărătorii trebuie să îşi asigure pe cont propriu transportul produselor achiziţionate.

În urmă cu două luni Fiscul a avut la vânzare şi articole de mobilier la preţuri foarte mici. La sfârşitul anului trecut, instituţia a deschis în zona Berceni un magazin de bunuri confiscate, unde sute de persoane au stat la coadă timp de trei zile pentru a intra.

Cookies