Sute de persoane s-au îngrămădit pentru un burger gratis la o burgerie din București. Amendă de 10.000 de lei pentru patron

01 feb. 2021
435 Afișari
Sute de persoane s-au îngrămădit pentru un burger gratis la o burgerie din București. Amendă de 10.000 de lei pentru patron

Sute de persoane s-au îngrămădit să primească un burger gratis, luni, în fața unui fast-food din centrul Capitalei. Pe lângă acesta, cei care au stat la coadă au șansa și unui premiu.

Sute de persoane s-au îngrămădit să primească un burger gratis, astăzi, formând o coadă care se întinde pe mai bine de 100 de metri pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romană, în centrul Bucureștiului.

Fast-foodul a promis câte un burger gratis celor care s-au înscris în prealabil la un concurs online, participanții având posibilitatea să câștige și alte  premii puse la bătaie.

Mai mulți jandarmi au ajuns la fața locului după ce zona s-a aglomerat și au constatat că nu se respectă măsura distanțării fizice, aceștia rugându-i pe cei prezenți la coadă să respecte reglementările în vigoare și să poarte mască.

Conform mai multor persoane care au trecut prin zonă, îmbulzeala de la fața locului a dus chiar la scurta oprire a traficului în  zonă, până la apariția oamenilor legii.

Localul a fost amendat cu 10.000 de lei

Poliția Capitalei a anunțat sancționarea cu 10.000 de lei a administratorului restaurantului și dispersarea mulțumii.

„Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanțarea în apropierea unui restaurant din sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, polițiști ai Secției 1 Poliție au procedat la dispersarea persoanelor prezente și transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanței. De asemenea, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliție, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19,”, a anunțat Poliția.

Cookies