Sute de kilograme de făină şi drojdie, indisponibilizate de poliţişti, după controalele de miercuri

de:
04 iun. 2014
0 Afișari
Sute de kilograme de făină şi drojdie, indisponibilizate de poliţişti, după controalele de miercuri

Acţiunea poliţiştilor Capitalei a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală manifestate în acest domeniu de activitate economică, urmărindu-se în principal legalitatea înregistrărilor operaţiunilor comerciale în evidenţele financiar contabile.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii Capitalei au indisponibilizat cantitatea de peste 1.700 kg de făină,136 kg de drojdie, 14 kg de ameliorator precum şi cantitatea de 288 kg de sare, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Totodată, poliţiştii Capitalei au constatat săvârşirea a opt infracţiuni de natură economică, au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 80.000 de lei şi au ridicat suma de 779 de lei, în vederea confiscării.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările, faţă de reprezentanţii a trei dintre societăţile comerciale controlate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Acţiunea Poliţiei Capitalei s-a desfăşurat în cadrul Planului Naţional de Acţiune al I.G.P.R. pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

Cookies