Sute de controale la angajatorii din Bucureşti. ITM a intrat dur în ei privind respectarea măsurilor COVID

15 apr. 2021
105 afișări
Sute de controale la angajatorii din Bucureşti. ITM a intrat dur în ei privind respectarea măsurilor COVID

Sute de controale au fost efectuate de ITM București în ultimele zile pentru cercetarea angajatorilor care nu respectă măsurile restrictive cauzate de pandemia COVID-19.

Inspectorii ITM Bucureşti au verificat respectarea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic, a dezinfectării mâinilor atât pentru personalul propriu cât şi pentru vizitatori, şi a distanţării, se menţionează în comunicat.

Ce măsuri au fost luate în Capitală

În urma verificării a 280 de angajatori, inspectorii ITM Bucureşti au dispus 280 de măsuri pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid 19. Acţiunile au verificat şi respectarea prevederilor privind relaţiile de muncă şi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

Acţiunile ITM au avut şi un caracter preventiv şi de conştientizare privind respectarea măsurilor de prevenire împotriva infectării cu SARS-CoV-2, se precizează în comunicatul ITM Bucureşti.

Controalele au fost coordonate de Constantin Bujor, inspectorul-şef al ITM Bucureşti, iar cei peste 50 de inspectori de muncă participanţi au fost dotaţi cu echipamente de protecţie şi au respectat măsurilor de prevenire împotriva infectării cu Covid-19.

Cookies