Sute de bucureşteni fac coadă la apa rece ca gheaţa din fântânile de mare adâncime din Sectorul 2

de:
30 iul. 2013
0 Afișari
Sute de bucureşteni fac coadă la apa rece ca gheaţa din fântânile de mare adâncime din Sectorul 2

Sute de bucureşteni, de toate vârstele, vin zilnic la fântâni să se aprovizioneze cu apă, mai ales în zilele toride, cum sunt în această perioadă, când apa are o temperatură scăzută şi este consumată cu foarte mare plăcere.

Încă din cursul nopţii, o serie de persoane merg la cele cinci fântâni încărcate cu bidoane de diverse dimensiuni pentru procurarea apei.

Cele cinci fântâni sunt alimentate cu apă ce provine din pânza freatică de mare adâncime şi care la rândul ei este alimentată din izvoarele Munţilor Carpaţi, informează administraţia locală într-un comunicat remis B365.ro

Apa este verificată lunar de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, instituţie care atestă că este potabilă şi bună pentru consumul populaţiei.

Primarul Neculai Onţanu a amenajat în Sectorul 2 cinci fântâni de mare adâncime în zonele intens circulate de bucureşteni pentru aprovizionarea gratis a acestora cu apă de cea mai bună calitate:

· Fântâna lui Bucur în Piaţa Obor,

· Fântâna „Omeniei” în Parcul Motodrom,

· Fântâna „Sfânta Maria” în Parcul Florilor,

· Fântâna „Educatorilor” în Parcul Naţional,

· Fântâna „Armoniei” în Parcul Obor.

În 2013, Primăria Sectorului 2 vrea să deschidă alte zece astfel de fântâni. Mai multe detalii despre amplasarea celor 10 fântâni cu apă rece ca gheața găsiți aici.

Cookies