Sute de blocuri și un spital din Sectorul 4, fără apă caldă. Termoenergetica anunță lucrări de reparații la rețeaua primară

10 iun. 2022
812 afișări
Sute de blocuri și un spital din Sectorul 4, fără apă caldă. Termoenergetica anunță lucrări de reparații la rețeaua primară
Sute de blocuri și un spital din Sectorul 4, fără apă caldă. Termoenergetica anunță lucrări de reparații la rețeaua primară. Sursa foto: Pixabay

Termoenergetica (ex Radet) anunță că, începând de marți (14 iunie), vor rămâne fără apă caldă sute de blocuri, dar și un spital din Sectorul 4 al Capitalei. Reparațiile sunt esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire.

Sute de blocuri și un spital din Sectorul 4, fără apă caldă

Termoenergetica București a anunțat vineri că, începând de marți – 14 iunie 2022 reprezentanții companiei Acvatot Srl vor efectua lucrări urgente pentru înlocuirea conductelor de tur și de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni.

Reparațiile sunt importante pentru ca sistemul de termoficare să funcționeze în sezonul viitor. Acestea se vor realiza la intersecția străzilor Turnu Măgurele și Democrației. Din această cauză, furnizarea apei calde va fi oprită pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri, dar și pentru Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare, până duminică, la data de 03 iulie 2022, ora 24:00.

Alte operațiuni realizate de Termoenergetica

Cu ocazia acestor lucrări, echipele CMTEB vor realiza mai multe operațiuni tot pentru menținerea în siguranță a exploatării acestei magistrale: revizia compensatorilor de tur și de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică), înlocuirea unor aerisiri și a unor curbe de conductă și înlocuirea unui alt cupon de țeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldovița. Aproximativ 290 de blocuri vor rămâne fără apă caldă până în data de 03 iulie 2022, ora 24:00, transmite Termoenergetica.

Totodată, perioada aceasta vor fi realizate și verificările hidraulice de etanșeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reșita, Giurgiului și Bulevardul Brâncoveanu.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea”, transmite CMTEB.

Bucureștenii au la dispoziție informații preînregistrate la numerele de telefon: 031.9442 sau gratuit la 0800.820.002, dar și prin intermediul aplicației Termoalert.

Compania își cere scuze pentru disconfortul creat și pentru înțelegere.

Cookies