Sute de blocuri și imobile din București sunt fără apă caldă și căldură. Un singur sector n-a fost afectat de avarii

10 ian. 2022
1954 Afișari
Sute de blocuri și imobile din București sunt fără apă caldă și căldură. Un singur sector n-a fost afectat de avarii
Sute de blocuri și imobile din București sunt fără apă caldă și căldură. Un singur sector n-a fost afectat de avarii | Sursă foto: Unsplash

Problema alimentării cu apă caldă și căldură în București persistă. De data aceasta, mai mult de 600 de blocuri și imobile se confruntă cu această problemă simultan. Un singur sector n-a fost afectat de avarii.

Sute de blocuri și imobile din București nu au apă caldă și căldură. Compania Municipală Termoenergetica a anunțat că agentul termic nu este distribuit în parametrii optimi, însă există și zone unde acesta este complet oprit.

Sute de blocuri și imobile din București sunt fără apă caldă și căldură

Sectoarele ce sunt afectate de această problemă sunt 1, 2, 3, 5 și 6. Singurul sector ce a scăpat neafectat este Sectorul 4. Compania Municipală Termoenergetica, a anunțat că echipele sale lucrează în regim continuu pentru a termina în cel mai scut timp toate lucrările necesare remedierii problemelor apărute.

Cei ce se confruntă cu probleme de alimentare cu apă caldă sau căldură, și a căror adresă nu apare în listele puse la dispoziția cetățenilor pe site-ul lor, sunt îndrumați să sune la numerele 0800 820 002 sau 031 9442 pentru a semnala problema către Termoenergetica. Lista completă a străzilor ce au probleme de alimentare cu apă caldă și căldură poate fi consultată pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

Sectorul 1

În Sectorul 1, au fost identificate un număr de 78 de blocuri și imobile ce nu primesc apă caldă și căldură. Acest lucru se datorează unor avarii la circuitul primar sau la furnizorul de gaze. Pe lângă asta, în 78 de blocuri din zona Aviației există probleme de furnizare deficitară. Problemele se datorează lipsei parametrilor pentru livrarea agentului termic în condiții optime.

Sectorul 2

În Sectorul 2, apa caldă a fost oprită pentru nouă blocuri de pe strada Carei și Bulevardul Basarabia, pentru a se efectua lucrări de înlocuire a unei vane în punctul termic. Alte 132 de blocuri și imobile au rămas de asemenea fără apă caldă și căldură din cauza lipsei parametrilor necesari pentru livrarea agentului termic.

Sectorul 3

În Sectorul 3, un total de 109 blocuri au rămas fără apă caldă și căldură deoarece sunt efectuate lucrări pentru remedierea unor avarii în punctele termice și pe rețelele de livrare a agentului termic.

Sectorul 5

În Sectorul 5, există anumite avarii la rețeaua secundară de livrare a agentului termic. Acest lucru a dus la oprirea apei calde și a căldurii pentru un număr total de 228 de blocuri și imobile din strada Mărgeanului, Șoseaua Alexandria, Șoseaua Sălaj, Calea Ferentari și Bulevardul Națiunile Unite.

Sectorul 6

În Sectorul 6, s-au produs avarii pe strada Romancierilor, Bulevardul Timișoara și bulevardul Iuliu Maniu . Aceste avarii a dus la oprirea apei calde pentru un număr total de 26 de blocuri, după cum a relatat Agerpres.

 

Cookies