Sute de blocuri din București, rămase fără apă caldă și căldură. Lista completă transmisă de Termoenergetica, fostă RADET

07 dec. 2021
5211 Afișari
Sute de blocuri din București, rămase fără apă caldă și căldură. Lista completă transmisă de Termoenergetica, fostă RADET
Sute de blocuri din București, rămase fără apă caldă și căldură. Lista completă transmisă de Termoenergetica, fostă RADET

Mai mult de 1.400 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură sau primesc cu țârâita, din cauza livrării care se face cu deficiență pentru apa caldă de consum și încălzire, spune Termoenergetica.

Sute de blocuri din București, rămase fără apă caldă și căldură. Lista completă transmisă de Termoenergetica, fostă RADET.

Compania transmite că încă de ieri, 6 decembrie 2021, există probleme în oraș, dar bucureștenii se plâng de mai multe zile că sunt nevoiți să încălzească apă pentru a face baie și ajung să dârdâie în propriile case.

Sute de blocuri din București, rămase fără apă caldă și căldură

În loc să aducă căldură și apă caldă pentru bucureșteni, Moș Nicolae a decis să o ia, ieri, 6 decembrie 2021. Și chiar dacă nu a luat-o, aceasta este degeaba în calorife și la robinet, din cauza deficiențelor care se înregistrează la încălzire, potrivit Termoenergetica.

Mai multe avarii au apărut la rețeaua primară, iar cele mai multe blocuri care sunt afectate sunt cele din Sectorul 3 al Capitalei.

Recomandăm și: Un primar al Bucureștiului cere creșterea prețului gigacaloriei și la populație

Compania Municipală Termoenergetica București lucrează încă de luni la remedierea problemelor, la circuitul primar aflat pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, din Sectorul 3, unde mai mult de 130 de blocuri sunt afectate. Alte blocuri, care se află în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 din S3 nu primesc apă caldă de consum și încălzire în parametri din cauza avariei care a afectat rețeaua primară.

În schimb, în Sectorul 2, mai multe blocuri au rămas fără apă caldă pentru că au loc mai multe lucrări de mentenanță la schimbătoarele de căldură în punctul termic pe circuitul de apă caldă de consum.

Lista completă transmisă de Termoenergetica, fostă RADET

Potrivit datelor oferite de Termoenergetica, pe parcursul zilei de marți, 7 decembrie 2021, defecțiunile ar urma să fie remediate, dar știm cu toții că această dată nu este bătută-n cuie.

Recomandăm și: Subvenția la gigacalorie în București, de la anul, din 2022. Ce a obținut Nicușor Dan de la Guvern

Bucureștenii care doresc să fie anunțanți cu ora la care ar putea primi din nou căldură și apă caldă în calorifere, pot descărca aplicația Termo Alert, informează Termoenergetica.

AICI puteți vedea zonele pe Sectoare, afectate de avariile anunțate de Compania Municipală Termoenergetica București, dar și data și ora la care se anunță punerea în funcțiune.

Cookies