Sute de blocuri din București, fără apă caldă. Termoenergetica (fostă RADET) spune când se remediază avaria din Drumul Taberei

09 apr. 2022
5469 Afișari
Sute de blocuri din București, fără apă caldă. Termoenergetica (fostă RADET) spune când se remediază avaria din Drumul Taberei

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat sâmbătă, 9 aprilie 2022, că sute de blocuri din Sectorul 6 al Capitalei vor rămâne fără apă caldă în acest weekend.

Sute de blocuri din București, fără apă caldă

Termoenergetica (fostă RADET) a anunțat că în data de 9 aprilie 2022, 600 de blocuri aflate în cartierul Drumul Taberei din București nu vor beneficia de apă caldă în parametri funcționali.

Acest lucru se întâmplă din cauza unor probleme ce există la rețeaua de distribuție pe magistrale care alimentează cu agent termic din CET Grozăvești. De asemenea, compania a anunțat că există anumite probleme si cu alimentarea cu agent termic primar.

În data de 31 martie 2022, furnizarea agentului termic pentru încălzirea locuințelor a fost oprit. Compania a trecut la funcționarea în regim de vară, iar alimentarea cu agent termic, pentru apă caldă, se face doar prin doua CET-uri. Mai exact, agentul termic pentru tot Bucureștiul este asigurat de:

  • CET Sud,
  • CET Grozăvești.

Termoenergetica (fostă RADET) spune când se remediază avaria din Drumul Taberei

Termoenergetica a informat prin comunicatul de presă transmis că termenul pentru repararea acestor probleme este 11 aprilie 2022, ora 23:30.

Referitor la acest subiect, este important de subliniat faptul că, din cauza stării de degradare a conductelor de termoficare, estimarea finalizării lucrărilor și repunerea efectivă a sistemului în funcțiune a devenit, în ultima perioadă, aproape imposibil de făcut. În majoritatea cazurilor, după terminarea lucrărilor, la repornirea sistemului, apar noi avarii (spărturi), acesta fiind motivul principal pentru care termenele sunt prelungite!

În ultimele zile au fost efectuale lucrări pentru remedierea a două avarii ce au apărut. În prezent se fac lucrări de reparații în zona statuii Leu, ce se află la intersecția Bulevardului Geniului cu Bulevardul Iuliu Maniu.

Compania le-a transmis clienților:

Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere! Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru finalizarea lucrărilor.

Beneficiarii serviciilor Companiei Municipale Termoenergetica București, au la dispoziție mesaje informative preînregistrate la numărul 031.9442. De asemenea, informații suplimentare pot fi cerute la numărul 0800.820.002, sau consultate pe aplicația mobilă Termoalert.

Cookies