Sute de amenzi date bucureștenilor din Sectorul 6. Poliția Locală i-a sancționat pe cei care nu au strâns după animale sau au aruncat gunoaie pe domeniul public

27 apr. 2023
1398 Afișari
Sute de amenzi date bucureștenilor din Sectorul 6. Poliția Locală i-a sancționat pe cei care nu au strâns după animale sau au aruncat gunoaie pe domeniul public
Sute de amenzi date bucureștenilor din Sectorul 6. Poliția locală i-a sancționat pe cei care nu au strâns după animale sau au aruncat gunoaie pe domeniul public | Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Poliția Locală Sector 6 a dat sute de amenzi de la începutul lunii persoanelor care deranjează liniștea publică, care aruncă gunoaie pe domeniul public sau care nu strâng după animalele lor de companie.

Peste 200 de amenzi date de Poliția Locală bucureștenilor din Sector 6

De la începutul lunii aprilie, Poliția Locală din Sectorul 6 a demarat o amplă acțiune de verificare a spațiului public. În urma acesteia, au fost date un total de 243 de amenzi contravenționale bucureștenilor care nu mențin curățenia și care deranjează liniștea publică.

Valoare totală a amenzilor ce au fost date de oamenii legii se ridică la suma de 202.815 de lei. Pe lângă amenzi, au fost date și 5 avertismente, după cum informează Primăria Sectorului 6.

Ne întrebați mai mereu dacă polițiștii locali dau amenzi pentru hârtii, mucuri de țigări aruncate pe jos, pentru faptul că stăpânii nu strâng în urma câinilor de pe trotuare ori spații verzi.

Da, o fac, a declarat PS6.

Agenții din cadrul Poliției Locale Sector 6 vor rămâne vigilenți și îi vor avea în vizor pe cei care fac mizerie și care împrăștie pâine pe domeniul public. Aceste resturi alimentare atrag gândacii și șobolanii, motiv pentru care polițiștii îi vor sancționa pe cei care nu respectă legea.

Primăria Sectorului 6 le cere bucureștenilor să mențină curățenia pentru ca toți locuitorii să se poată bucura de domeniul public.

Spațiul public este al tuturor! Vă rugăm să-l păstrați curat.

Iată câteva reguli pe care bucureștenii sunt rugați să le respecte:

  • Să strângă după animalul de companie într-o punguță,
  • Să arunce ambalajele, mucurile de țigară și resturile la coșul de gunoi,
  • Să respecte amenajările ce au fost muncite de angajații ADPDU Sector 6,
  • Să nu lase căinii le distrugă plantele și gazonul,
  • Să țină cont de totem-urile amplasate pe spațiile verzi. Acestea sunt dedicate celor cu animale de companie.
Totem-urile amplasate pe spațiul verde din Sectorul 6
Totem-urile amplasate pe spațiul verde din Sectorul 6 | Sursă foto: Facebook-PS6
Cookies