Suspiciuni de viol în cazul asistentului de la Spitalul Militar din București. El a sedat trei paciente și e anchetat deja pentru tentativă de omor calificat

11 mai 2023
269 Afișari
Suspiciuni de viol în cazul asistentului de la Spitalul Militar din București. El a sedat trei paciente și e anchetat deja pentru tentativă de omor calificat
Suspiciuni de viol în cazul asistentului de la Spitalul Militar din București. El a sedat trei paciente și e anchetat deja pentru tentativă de omor calificat | Sursă foto: Unsplash

Suspiciuni de viol în cazul asistentului medical care a sedat trei paciente de la Spitalul Militar din București. Procurorii au deschis o anchetă în această cauză, pentru tentativă de omor calificat, încercând să afle toate cele întâmplate.

Asistentul de la Spitalul Militar București, suspectat de viol

Au asistent medical de la Spitalul Militar din București este anchetat la acest moment, după ce a sedat trei paciente ale unității medicale. Nu sunt cunoscute motivele exacte pentru care bărbatul a făcut acest lucru. Cu toate astea, există suspiciuni de viol în cauză.

Femeile au fost sedate prin administrarea unei doze mari de diazepam. Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a deschis o anchetă pentru:

  • Tentativă de omor calificat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Militar a confirmat ancheta, miercuri 10 mai 2023, pentru Libertatea.

„Da, facem cercetări in rem, pentru tentativă de omor calificat.”

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” suspectează că intenția respectivului asistent a fost să le violeze pe respectivele paciente. Până la acest moment, nu există probe care să susțină această suspiciune.

Una dintre femei a intrat în stop cardio-respirator

Asistentul medical, angajat civil al Spitalului Militar din Capitală, le-a administrat pacientelor din Secția 1 calmantele în data de 6 mai 2023. Nici una dintre femei nu avea prescris un tratament cu diazepam.

Diazepam este un medicament din categoria benzodiazepinelor. Acesta se folosește pentru tratarea anxietății, problemelor de somn sau spasmelor musculare precum cele cauzate de epilepsie. Acesta relaxează musculatura și creierul și este utilizat și pentru relaxarea înainte de operație.

Bărbatul proaspăt angajat le-a administrat pacientelor doze foarte mari, conforma Libertatea.

În urma acestui incident, una dintre paciente a ajuns în stop cardio-respirator. Din fericire, medicii ATI au reușit să o salveze pe femeia ce se afla în stare gravă.

Cadrele medicale au sesizat conducerea spitalului imediat ce și-au dat seama de cele întâmplă. Mai apoi au fost sesizați și procurorii militari.

Cookies