Suspiciuni de fraudă la Metrorex. Poliția anchetează instructori bănuiți că au luat mită la examenul pentru postul de mecanic de locomotivă

25 nov. 2022
16792 afișări
Suspiciuni de fraudă la Metrorex. Poliția anchetează instructori bănuiți că au luat mită la examenul pentru postul de mecanic de locomotivă
Suspiciuni de fraudă la Metrorex. Poliția anchetează instructori bănuiți că au luat mită la examenul pentru postul de mecanic de locomotivă | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

În timpul examenului pentru ocuparea postului de mecanic de locomotivă din cadrul Metrorex, polițiștii au efectuat percheziții din cauza unor suspiciuni de fraudă.

Suspiciuni de fraudă la examenul pentru postul de mecanic de locomotivă Metrorex

Perchezițiile au avut loc în cadrul Depoului Metrorex aflat în Pantelimon, după cum anunță Antena 3. Atât agenții de poliție, cât și procurorii au descins la respectiva adresă.

Acestea au fost efectuate în timpul examenului susținut de persoanele care doresc să ocupe un post de mecanic de locomotivă în cadrul companiei.

În această cauză sunt vizați instructorii Metrorex. Aceștia sunt suspectați că ar fi încercat să fraudeze examenul în favoarea anumitor candidați ce au aplicat pentru respectivul post.

Cercetările sunt în desfășurare

Instructorii sunt suspectați că au primit sume de bani de la anumiți candidați pentru a se asigura că aceștia vor promova examenul. Astfel că, respectivii urmau să primească subiectele înainte de examen, pentru a le putea rezolva.

La momentul actual cercetările sunt în desfășurarea în această cauză. Organele legii îi anchetează atât pe instructorii Metrorex, cât și pe candidații ce sunt suspectați că ar fi dat mită.

Până la publicarea acestui articol, Metrorex nu a transmis un punct de vedere oficial în legătură cu această situație.

Cookies