ȘTIRI

Presupusul criminal în serie, suspectul pentru uciderea japonezei: Nu am ucis pe nimeni

Nicolae Vlad a fost scos de la audieri, după mai bine de o oră de dat declaraţii în faţa procurorilor.
Înainte de intra la audieri, suspectul Vlad Nicolae a declarat: „Nu am ucis pe nimeni”. Bărbatul va fi supus testului cu detectorul de minciuni, scrie adevărul.ro.

Reamintim că procurorii au formulat propunere de arestare preventivă  a inculpatului Vlad Nicolae pentru o durată de 29 zile, începând cu data de 19.08.2012 în cauza în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat asupra studentei Yurika Masuno din data de 15.08.2012. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis propunerea  şi au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o durată de 29 zile.

Vlad Nicolae, suspectat în alte  cinci dosare

Vlad Nicolae (foto), de 26 de ani, presupusul asasin al tinerei japoneze Yurika Masuno, a acostat-o pe studenta niponă în urmă cu zece zile, pe Aeroportul „Henri Coandă”. Potrivit poliţiei, tânărul s-ar fi oferit să o ajute cu un taxi. Momentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din aeroport. Apoi, cei doi s-au urcat împreună într-o maşină. După câţiva kilometri, tânărul i-ar fi cerut taximetristului să oprească, după care ar fi coborât împreună cu studenta. O zi mai târziu, aceasta a fost găsită moartă în pădure.  Anchetatorii au stabilit că Nicolae mai este suspectat şi în alte două dosare de crimă şi în alte trei, de tâlhărie.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button