Suspectul în cazul CRIMEI din Capitală a fost prins. Femeia a fost bătută și aruncată de la etaj

de:
14 sept. 2014
3 Afișari
Suspectul în cazul CRIMEI din Capitală a fost prins. Femeia a fost bătută și aruncată de la etaj

Suspectul ar fi ucis-o pe femeie într-o locuință de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, apoi ar fi aruncat-o de la etaj. Este luată în calcul și varianta în care chiar ea să se fi aruncat de la înălțime, pentru a scăpa de agresor. 

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, se certase cu concubina lui şi locuia singur într-un apartament de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, arată Mediafax.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, el a adus în apartament o altă femeie, pe care, în urma unui conflict, a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit, în spate şi în stomac.

Victima, a cărei identitate nu este cunoscută deocamdată, a fost găsită decedată, sâmbătă dimineaţă, lângă bloc, anchetatorii venind la faţa locului în urma unui apel la 112 primit la ora 6.41.

„Prezenta multiple leziuni, atât ca urmare a loviturilor cu cuţitul, cât şi a căderii de la etajul 3, unde se află apartamentul suspectului”, au precizat sursele citate.

Bărbatul şi-a recunoscut în parte faptele, însă, până în prezent, nu s-a stabilit dacă victima s-a aruncat de la etaj, a căzut sau a fost aruncată.

„În cursul zilei de luni va fi finalizată autopsia şi se va stabili cauza decesului”, au mai spus aceleaşi surse.

Victima, care are aproximativ 50-55 de ani, era prăbușită între blocuri, pe Bulevardul Ștefan cel Mare, nu departe de Pasajul Obor. Era bine îmbrăcată și avea părul vopsit, spun martorii. Astfel, anchetatorii au exclus ipoteza că ar fi un om al străzii. Trupul ei era plin de lovituri. De aceea, procurorii nu au luat în calcul nici varianta sinuciderii.

„La data de 13.09.2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpatului B. PAUL, în vârstă de 41 de ani, în sarcina acestuia reţinându-se săvârşirea infracţiunii de omor, in stare de recidiva (condamnat anterior pentru savarsirea unei infractiuni de talharie)”, se arată într un comunicat de presă remis redacției.

În ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, s-a reţinut că, în noaptea de 12-13.09.2014, într-o locuința situată în București, Șos. Ștefan cel Mare nr.35, a lovit de mai multe ori cu un corp tăietor – înțepător în zona toracico-abdominală o persoană cu identitate necunoscută, de sex feminin, provocând astfel precipitarea acesteia de la fereastra locuinței și decesul.

Identificarea inculpatului s-a realizat in urma unor ample activităţi de verificări şi investigaţii, efectuate de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu ofiţeri ai Serviciului Omoruri din cadrul D.G.P.M.B., la data de 13.09.2014.

În cursul zilei de azi, Tribunalul Bucureşti va fi sesizat cu o propunere de arestare preventivă a inculpatului.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cookies