Ucigaşul prostituatei din Băneasa, arestat preventiv: a omorât-o cu ciocanul

de:
16 nov. 2012
0 Afișari
Ucigaşul prostituatei din Băneasa, arestat preventiv: a omorât-o cu ciocanul

Marin Dumitru, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut miercuri noaptea pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, anchetatorii având probe că el a ucis o prostituată în Pădurea Băneasa, informează evz.ro. Anchetatorii susţin că, pe 31 octombrie, în jurul orelor 15,30 – 16,00, în Pădurea Băneasa din Bucureşti, Marin Dumitru i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu pumnii şi cu un ciocan unei femei în vârstă de 30 de ani, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat, după care i-a sustras poşeta şi un telefon mobil.

Crima a avut loc la câteva sute de metri de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, în zona Aleii Privighetorilor. Femeia era cunoscută în zonă pentru practicarea prostituţiei.
Tânărul a fost dus joi la locul faptei pentru reconstituire, iar Marin Dumitru le-a arătat anchetatorilor unde s-a întâlnit cu femeia şi modul cum a ucis-o. Marin Dumitru este din Buzău şi a lucrat, până acum două luni, ca agent de pază în Capitală, fiind dat afară. El a mai fost în atenţia Poliţiei pentru o presupusă lipsire de libertate, care a vizat tot o prostituată.

Despre prostituatele de la Băneasa, citiți și un articol însoțit de video, realizat de B365.ro

Cookies