Suspecţi de cămătărie şi şantaj, arestaţi de poliţiştii bucureşteni

de:
18 iul. 2013
0 Afișari
Suspecţi de cămătărie şi şantaj, arestaţi de poliţiştii bucureşteni

Poliţiştii bucureşteni, specializaţi în investigaţii criminale, din cadrul D.G.P.M.B – Secţia 7 Poliţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale – D.G.P.M.B., au efectuat miercuri două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost găsite şi conduse la sediul secţiei trei persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj.

La percheziţii, poliţiştii bucureşteni au găsit mai multe bunuri (bijuterii, telefoane mobile, laptop-uri) şi înscrisuri (contracte de amanet, chitanţe de mână, cărţi de identitate, înscrisuri cu evidenţa datornicilor şi sumele datorate).
În fapt, suspecţii ar fi acordat împrumuturi cu dobândă mai multor persoane iar, pentru recuperarea acesora, ar fi recurs la acte de violenţă şi ameninţări.

Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, cu cei trei suspecţi în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cămătărie şi şantaj.

Cookies