Suspans pentru interlopi şi manelişti: Amânare în dosarul „Million Dollar”

de:
29 oct. 2010
4 afișări
Suspans pentru interlopi şi manelişti: Amânare în dosarul „Million Dollar”

Recursul va fi judecat pe 4 noiembrie, informează Adevărul în ediţia electronică. Amânarea survine în urma solicitării uneia dintre inculpate, Monica Constantinescu, dansatoare de striptease la Taraf Tv, care a cerut timp să-şi angajeze un apărător.

Aşadar, lotul celor arestaţi pe 22 octombrie în dosarul tentativei de omor în care e implicat fiul lui Nuţu Cămătaru vor mai petrece cel puţin încă o săptămână în arest, din totalul de 29 de zile pentru care a fost emis mandatul.

Luni, Curtea de Apel urmează să se pronunţe asupra recursului împotriva mandatului de arestare în lipsă emis pe numele lui Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru, suspectat că a înjunghiat un bărbat în restaurantul Million Dollars din zona Ștefan cel Mare în luna septembrie.

Victima lui Balint a ajuns la spital cu răni grave. În dosar mai sunt cercetaţi, pe lângă alţii, patronul restaurantului Million Dollars, un subofiţer SRI care i-ar fi instruit pe bodiguarzi ce să declare, dar şi cântăreţii Adrian Minune şi Florin Salam, primul pentru favorizarea infractorului, iar cel de-al doilea pentru mărturie mincinoasă.

Cookies