SURSE Viceprimarul PNL din sectorul 2 va candida pe listele PSD. Reacția lui Dan Cristian Popescu

de:
12 iun. 2020
0 Afișari
SURSE Viceprimarul PNL din sectorul 2 va candida pe listele PSD. Reacția lui Dan Cristian Popescu

„Astăzi sunt încă membru PNL. Din câte știu, sunt candidatul PNL la primăria sectorului 2. Am primit oferte de la mai multe partide. În orice condiții, voi candida la primăria sectorului doi”, a declarat Cristian Popescu, contactat de G4Media.ro.

Primarul PSD al sectorului doi este în prezent Mihai Mugur Toader, o figură ștearsă. Potrivit informațiilor G4Media.ro, primăria ar fi fost condusă de facto de Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu a fost membru PNȚCD, partid în care a activat zece ani. În 2004 se înscrie în PNL, partid din care este exclus în 2012. În același an se încrie în Partidul Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu și obține un mandat de deputat pe listele ARD (alianța cu Partidul Democrat Liberal).

A fost ales secretar al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaților și apoi secretar al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, în urma fuziunii PNL-PDL.

În iunie 2016 a candidat la funcția de primar pentru Primaria Sectorului 2 din partea Partidului Național Liberal, unde a ieșit pe locul 2 și este ales viceprimar de către Consiliul Local Sector 2.

Dan Cristian Popescu are afaceri în domeniul panotajului stradal. La inceputul anilor 2000 a lucrat in departamentele de publicitate la Primaria Bucuresti si Primaria Sectorului 2.

Popescu a preluat News Outdoor Romania în calitate de director pentru dezvoltare, funcție deținută până în 2006. Apoi, a fost director al New Business din cadrul News Outdoor Romania.

În august 2007, a preluat Imperial Media, în calitate de Director General, păstrând compania până la 19 decembrie 2012, în urma validării sale în funcția de deputat în Parlamentul României.

Potrivit declarației de avere din 2016, Dan Cristian Popescu deține 5 apartamente în București, o casă în Ștefăneștii de Jos și o casă la Hollywood de circa 170 metri pătrați.

Potrivit declarației de avere de acum patru ani, fostul deputat PNL raporta că a dat cu împrumut către „diverse cunoștințe” sumele de 1.200.000 de euro, 300.000 de euro, 400.000 de RON și aprox 1.430.000 USD.

Cookies