Adrian Radu: SRI are ca ofițer activ un consilier din Ministerul Justiției

de:
11 feb. 2015
2 Afișari
Adrian Radu: SRI are ca ofițer activ un consilier din Ministerul Justiției

Adrian Radu i-a cerut președintelui Klaus Iohannis demiterea de urgență a generalului Florian Coldea de la SRI, iar premierului, demiterea ministrului de Justiție, scrie stiripesurse.ro.

„Fac un apel la președintele Iohannis să îl demită de urgență pe generalul Florian Coldea pentru săvârșirea infracțiunii articolului 26 din Legea siguranței naționale și pe premier să îl demită de urgență pe ministrul de Justiție”, a spus Adrian Radu.

Acesta a prezentat două declarații de avere, din 2013 și 2014, ale lui Andronache Florian Teodor, consilier la ministerul Justiției, din care reiese că este ofițer SRI activ. Astfel, consilierul a mentionat la rubrica „Sursa Venitului: numele, adresa” Serviciul Roman de Informatii. Mai exact, in declaratia din 2013 Florian Teodor Andronache a indicat „Serviciul Roman de Informatii”, iar in declaratia din 2014 Florian Teodor Andronache a indicat „UM 0735 Ploiesti”. O unitate militara care apartine Serviciului Roman de Informatii.

„Coldea încalcă Legea siguranței naționale pentru că îl trimite la Ministerul Justiției ca și consilier al unui om politic, și mai mult de atât pune sub semnul întrebării independența justiției”, adaugă fostul ofițer la B1 TV.

Cookies