SURSE: PSD vrea să scape de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici

de:
30 aug. 2015
0 Afișari
SURSE: PSD vrea să scape de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici

Conform surseilor citate de Realitatea TV, unii membri PSD cer demisia ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici. 

La negocierile pe tema noului Cod Fiscal de săptămâna trecută, Teodorovici nu a participat, deşi, teoretic, ar fi trebuit să o facă din funcţia sa de ministru al Finanţelor Publice. De altfel, Liviu Dragnea a avut o ieşire dură la adresa acestuia:

„Ministrul Eugen Teodorovici a avut un singur mandat de la mine, să asculte și să furnizeze toate datele care-i sunt cerute ca ministru de finanțe(…). Teodorovici, dacă a făcut așa ceva, nu putea să-și ia angajamente politice. Eu nu cred că Teodorovici și-a luat angajamente politice”, a precizat Dragnea după ședința BPN a PSD, răspunzând unei întrebări privind poziția ministrului Finanțelor de la sfârșitul întâlnirii tehnice, care a spus că s-a convenit asupra măsurilor discutate privind noul Cod fiscal.

„A greșit, da. Pentru că la o întâlnire cu liderii politici merg liderii politici și cei care au mandat, ca în urma unei discuții și întâlniri între liderii politici să se și întâmple lucruri”, a detaliat liderul social-democrat.

La ora 17, duminică la Palatul Parlamentului va avea loc o întâlnire a PSD, la care ar trebui să participe şi ministrul Teodorovici, însă acesta nu şi-a anunţat prezenţa, informează realitatea.net. 

CODUL FISCAL. Reprezentanții principalelor partide parlamentare s-au întâlnit, din nou, joi, pentru a lua o decizie politică în privinţa Codului Fiscal. Întâlnirea are loc după ce luni sesiunea parlamentară extraordinară, prevăzută pentru discutarea cererii de reexaminare a Codului a fost anulată. 

Vasile Blaga: Nu mai depunem amendamente la Codul Fiscal 

Copresedintele PNL Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca pe 7 septembrie Codul fiscal ar putea ajunge la promulgare, aratand ca liberalii au decis sa nu mai depuna alte amendamente decat cele convenite la intalnirea politica a liderilor partidelor parlamentare cu privire la acest proiect, relateaza Agerpres.

În acest weekend, Victor Ponta s-a aflat în Delta Dunării, împreună cu miniștrii cabinetului său, printre care şi Eugen Teodorovici, aflat în capul mesei în fotografie. 

„Delta Dunării – ca în fiecare an, locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată şi performantă, suntem colegi şi prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârşitul anului este extrem de importantă pentru toţi cetăţenii”, a scris premierul pe contul de Facebook. 

Cookies