ARHIVA B365

Surse: Ovidiu Tender, audiat la DNA, în dosarul Alinei Bica

Surse din cadrul DNA, citate de Realitatea TV, spun că Ovidiu Tender a fost audiat în dosarul Alinei Bica. Numele omului de afaceri apare în dosarul Alinei Bica. Acesta ar fi apelat la fosta şefă anti-mafia să obţină o pedeapsă cu suspendare în dosarul în care este acuzat de devalizarea companiei Rafo. Deşi Bica ar fi intervenit în dosarul de caz, magistraţii nu au ţinut cont de ce a spus Bica şi au decis condamnarea lui Ovidiu Tender la 11 ani şi 4 luni în dosar.

Întrebat de jurnalişti de ce a venit la DNA, Tender a spus că a venit în calitate de reclamant la DNA. „Am venit în calitate de reclamant, mi s-a furat un avion, am făcut un denunţ penal. Vânzătorul american l-a luat înapoi, sub pretextul că îl ia la reparaţii, şi nu a mai dat niciun semn”, a spus Tender.

În ceea ce priveşte arestarea Alinei Bica, Tender spune că l-a bucurat această măsură, pentru că Bica l-a „ajutat” să fie arestat.

Omul de afaceri Ovidiu Tender s-a autodenunțat la DNA, pentru faptul că i-a dat mită fostei șefe a DIICOT prin intermediul unui prieten de-al soțului ei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button