Surse: Marian Vanghelie ar fi fost denunţat la DNA de amicul Marin Dumitru

de:
12 mart. 2015
3 Afișari
Surse: Marian Vanghelie ar fi fost denunţat la DNA de amicul Marin Dumitru

Marian Vanghelie a fost denunţat la DNA de un prieten foarte apropiat, care le-a dat procurorilor informațiile de bază, informează stiripesurse.ro.

Procurorii nu au dorit să dea și numele denunțătorului, însă se pare că acesta a fost arestat anul trecut și acum s-a decis să colaboreze cu procurorii.

Conform unor surse citate de Realitatea Tv, denunţătorul este Marin Dumitru, cel care a înfiinţat firma Imob Lux Construct şi care a câştigat, în ultimii ani, 25 de milioane de euro din contracte semnate cu Primăria Sectorului 5. 

Mai multe percheziţii au avut loc, joi dimineaţa, la sediul Primăriei Sectorului 5, al ADP sector 5 şi la locuinţa primarului Marian Vanghelie. Percheziţiile au fost efectuate într-un dosar de contracte atribuite ilegal pentru reabilitarea unor grădiniţe şi şcoli, iar prejudiciul estimat este de 2 miliarde de lei. Conform televiziunilor de ştiri, Vanghelie, urmărit penal în acest dosar, încasa un comision de 15-20% din suma acordată ilegal pentru lucrări.  Conform unor surse citate de Realitatea Tv, Marian Vanghelie a fost denunţat de un apropiat, Marin Dumitru. 

Cookies