Surprize, surprize! Raluca Turcan surprinsă din nou fără mască de protecție. Chiar echipa PNL a dat-o de gol

02 apr. 2021
167 Afișari
Surprize, surprize! Raluca Turcan surprinsă din nou fără mască de protecție. Chiar echipa PNL a dat-o de gol

Se pare că nu doar ministrul Sănătății a fost surprins a doua oară fără mască de protecție în public. Ci și ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost surprinsă, din nou, fără mască, în timpul unei acțiuni alături de echipa de voluntari „Echipa Galbenă”, numele echipei de voluntari ai PNL Sibiu.

Raluca Turcan surprinsă din nou fără mască de protecție. Chiar echipa PNL a dat-o de gol

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, apare într-o fotografie, fără mască de protecție, alături de o persoană întinsă pe pat.

26 de fotografii au fost postate de echipa de voluntari „Echipa Galbenă” pe Facebook, Raluca Turcan apărând în două dintre acestea. Este vorba despre mai multe acțiuni, inclusiv articole din presa locală sau de la activități din perioada sărbătorilor de iarnă.

Într-una dintre fotografii, ministrul Muncii apare într-un salon, alături de o persoană întinsă pe pat. Ministrul nu poartă mască de protecție. Nu este clar când a fost realizată fotografia, neavând dată, însă este cunoscut faptul că masca de protecție este obligatorie în spațiile închise încă din mai 2020, potrivit Libertatea.ro.

Contactată de Libertatea, Raluca Turcan susține că fotografia nu este din timpul pandemiei. „Este foarte veche. Sunt convinsă că mai puteți găsi mii, întrucât eu chiar fac acțiuni de voluntariat. Dar se poate continua cu manipularea”, a răspuns ministrul.

Raluca Turcan a fost puțin prea liberă în aer liber și a uitat că e pandemie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean și alți lilberali au participat, sâmbătă, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu, iar din imaginile publicate pe paginile de Facebook se vede cum în mai multe situații nu respectă regulile de distanțare și nici nu poartă mască. Cei doi oficiali sfidează regulile de distanțare chiar a doua zi după decizia Guvernului de a impune noi restricții, pe fondul creșterii numărului de infectări. Noile restricții au scos în stradă mii de oameni în marile orașe ale țării în ultimele zile.

Vlad Voiculescu, surprins a doua oară fără mască în minister

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fentat din nou legea și nu a purtat masca, deși se afla într-o instituție publică. Vlad Voiculescu se afla în sediul Ministerului Sănătății și participa online la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene.

Vlad Voiculescu a apărut fără mască de protecție, deși lângă el se afla o colegă care purta mască. Totodată, ministrul Sănătății a întârziat la ședință și l-a pus într-o situație neplăcută pe moderatul conferinței. Persoana care găzduia întâlnirea a încercat în repetate rânduri să-i dea cuvântul ministrului român, însă Voiculescu nu apărea în cadru.

Cookies