Surprize pentru copiii bolnavi de cancer din Bucureşti, la Sărbătoarea Verii – Macii roşii

de:
02 iul. 2019
2 Afișari
Surprize pentru copiii bolnavi de cancer din Bucureşti, la Sărbătoarea Verii - Macii roşii

Invitații speciali ai evenimentului sunt copiii cu diagnostic oncologic și părinții acestora, aflați la tratament în Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alex. Trestioreanu” și în Institutul Clinic Fundeni.

Acțiunea va cuprinde un program artistic și surprize spectaculoase. Pentru copii, se doreşte organizarea unui stand cu dulciuri adecvate stării lor de sănătate: prăjituri raw vegane (fără cacao), biscuiți Belvita și biscuiți cu ovăz, înghețată artizanală din fructe (cu ingrediente naturale), răcoritoare (sucuri naturale), semințe (alune de pădure decojite și crude, nuci, migdale crude, caju), fructe uscate (stafide și merișoare) și fructe proaspete (mere, pere, nectarine, caise și banane).

Asociația P.A.V.E.L. este cea mai implicată asociație de pacienți în domeniul cancerului la copii, având o activitate continuă de peste 23 ani, fiind fondată în mai 1996 la inițiativa unui grup de părinți cu copii bolnavi. Asociația este acreditată ca furnizor de servicii sociale și este specializată în oferirea serviciilor socio-psiho-educaționale către copiii cu cancer și către familiile acestora.

Evenimentul omagiază copilăria, generozitatea, căldura sufletească, speranța care înfloresc acolo unde rațiunea nu mai dă șanse, precum și gingășia sufletului de copil care primește și oferă iubire necondiționat.

Totodată, evenimentul aduce un sincer omagiu eforturilor pe care pacienții, copii și adulți, le fac pentru a fi învingători în lupta cu boala, eforturilor susținute ale familiilor care au pacienți cu diagnostic oncologic, părinți, prieteni și, nu în ultimul rând, eforturilor depuse de medici și alți specialiști pentru a salva viețile acestora. 

Informații suplimentare despre Asociația P.A.V.E.L. și despre modalitatea în care vă puteți implica și dumneavoastră puteți găsi accesând:www.asociatiapavel.ro, http://apeluriumanitare.wordpress.com/. Cancer TelVerde: 0 800 800 421.

Cookies