ȘTIRI

Surprize de Sfânta Maria la parcul de distracții din Militari

Miercuri, bucureştenii sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, la Terra Park. Pentru toţi vizitatorii, compania a pregătit, în această zi festivă, mai multe concursuri şi mini-concerte. Cei care îşi sărbătoresc numele de Sf. Maria la Terra Park vor avea parte de oferte speciale şi surprize pentru prelungirea distracţiei în parc.

Aventura în parcul de distracţii din vestul Capitalei va începe la ora 10.00 şi va continua până la miezul nopţii.

La distracţie va lua parte şi porumbelul Milo, mascota parcului, iar Andra şi Răzvan Gogan vor susţine un concert la Terra Park.

Şi copiii care locuiesc în centrele de plasament vor avea parte de surprize, de Sf. Maria. „Împreună cu Asociaţia Zâmbet şi Suflet, am pregătit o mică surpriză pentru copiii din orfelinate care îşi sărbătoresc ziua numelui de Sf. Maria, dar şi pentru cei care au rezultate bune la învăţătură”, a declarat Nicole Toma, directorul de marketing Terra Park.

Asociatia Zâmbet şi Suflet susţine şi recompensează performanţele copiilor aflaţi în centre de plasament sau care provin din familii fără posibilităţi materiale.

„Odata cu infiintarea Asociaţiei Zâmbet şi Suflet ne-am luat un angajament de a ajuta, de a oferi mici bucurii celor mai puţin norocoşi, dar şi de a premia performanţa lor, în ideea de a-i încuraja în clădirea unui viitor frumos dintr-un prezent nu foarte optimist. De data aceasta, alături de Terra Park, cel mai mare parc de distracţii din Bucuresti, le vom oferi copiilor de care ne ocupăm bucuria de a-şi sărbători ziua de nume în cel mai frumos mod posibil, dar începem şi un parteneriat pe termen lung, pentru a-i răsplăti pe copiii institutionalizaţi care au rezultate bune la învăţătură”, a declarat Cabral Ibacka, membru fondator al Asociatiei Zambet si Suflet.

Parcul de distracţii Terra Park este deschis luni şi marţi, în intervalul orar 16.00 – 23.00, de miercuri până vineri de la ora 12.00 la 23.00, iar în week-end şi în zilele festive, parcul este deschis pentru public în intervalul orar 10.00 – 24.00.

Atracţiile de la exterior, destinate copiilor, costă, în week-end-uri şi în zilele festive, 7 lei, iar pentru echipamentele de la interior, care se adresează tot celor mici, se reţin câte 6 puncte de pe card, echivalentul a 6 lei. Pentru a avea acces la Cinema trebuie să plătiţi 8 lei – tarif valabil în orice zi a săptămânii – dublu faţă de costul stabilit până la începutul acestei veri. Atracţiile familiale costă 10 lei de persoană, iar adulţii şi copiii mai înalţi de 1,5 m pot testa atracţiile extreme cu 15 lei de persoană. Tarifele sunt valabile în week-end-uri şi în zilele festive. Preţurile au intrat în vigoare în luna iunie, după cum arată un anunţ postat pe 9 iunie, pe pagina de Facebook a parcului de distracţii. De marţi până vineri, atracţiile pentru copii, de la interior şi exterior, se plătesc cu 4 lei şi, respectiv cu 5 lei, atracţiile pentru familii costă 8 lei de persoană, iar cele dedicate amatorilor de senzaţii tari au preţul de 12 lei.

Cei care vor să aibă acces nelimitat la toate atracţiile trebuie să plătească 59 lei de persoană, în timpul săptămânii, şi 89 de lei de persoană, în week-end-uri şi în zilele festive.

Accesul în parc se face pe bază de card, care poate fi încărcat cu minimum 50 de puncte. Fiecare punct de pe card costă 1 leu. Intrarea în Terra Park costă 2 lei de persoană.

Tot în această perioadă era programată inaugurarea parcului acvatic La Plajă, din cadrul complexului de enetertainment Divertiland, situat în zona comercială Militari. Organizatorii au amânat, însă, de mai multe ori, inaugurarea mult aşteptatului parc acvatic, dezamăgindu-i pe cei care aşteptau, cu sufletul la gură, să se bălăcească în zilele toride. Divertiland va cuprinde, la finalul lucrărilor, parcul acvatic La Plajă, un parc de distracţii în aer liber, Aventure Park, asemănător lui Terra Park, Oasis Fun Center – un centru de divertisment familial acoperit, ce va fi deschis pe tot parcursul anului şi va fi format dintr-un parc de distracţii şi un parc acvatic – , precum şi un complex Sports & Wellness Club.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button