Surpriza Primark pentru București. Compania angajează pentru al doilea magazin din România, care va fi tot în Capitală

09 mart. 2023
4624 Afișari
Surpriza Primark pentru București. Compania angajează pentru al doilea magazin din România, care va fi tot în Capitală
Surpriza Primark pentru București. Compania angajează pentru al doilea magazin din România, care va fi tot în Capitală. Sursa foto: primark.com

Primark se pregătește să deschidă al doilea magazin din România, tot într-un mall din București. Retailerul de modă caută să angajaze personal și deja a deschis mai multe poziții, cu normă întreagă.

Primark în București. Angajări pentru al doilea magazin

La sfârșitul anului 2022, Primark a deschis primul magazin din România, în Park Lake, Sectorul 3. Încă de atunci, compania a anunțat că plănuiește să deschidă al doilea magazin într-un alt mall din București.

Timpul a trecut, iar acum retailerul irlandez caută să angajeze personal pentru a doua unitate din țara noastră. Mai exact, următorul Primark din București va fi în Afi Cotroceni din Sectorul 6. Compania a deschis mai multe poziții, cu normă întreagă, pentru cei care își doresc să lucreze aici.

Pozițiile deschise pentru noul magazin din Afi Cotroceni:

  • P&C Supervisor;
  • Department Manager;
  • Retail Assistant;
  • Team Manager;
  • Deputy Store Manager.

De asemenea, Primark oferă și joburi vacante pentru pozițiile de Retail Assistant și Visual Merchandising.

Lista locurilor de muncă, scoase pe piață de Primark poate fi văzută AICI.

Într-un răspuns pentru Wall-Street, Primark a anunțat ulterior că își dorește să ajungă la 500 de angajați pentru cele două unități din țara noastră, deschise în Park Lake și Afi Cotroceni.

Al doilea magazin din București, cel din Afi Cotroceni, ar urma să fie deschis la jumătatea anului 2023.

Intenționăm să deschidem cel de-al doilea magazin Primark din România în AFI Cotroceni Shopping Center în această vară. Mai multe detalii, cum ar fi data deschiderii, vor fi comunicate în lunile următoare, a declarat Maciej Podwojski, directorul de vânzări al Primark pentru Europa Centrală și de Est, pentru Economedia.

În prezent, retailerul de modă are un magazin în Slovenia, două în Republica Cehă și alte patru în Polonia, cu noi planuri de a deschide alte două magazine în Polonia până la sfârșitul acestui an. Primark a fost înființat în Dublin, Irlanda în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Cookies