Surpriză la MASTERCHEF, marţi, 27 mai. Finaliştii din fostul sezon MASTERCHEF revin în platou

de:
27 mai 2014
0 Afișari
Surpriză la MASTERCHEF, marţi, 27 mai. Finaliştii din fostul sezon MASTERCHEF revin în platou

MASTERCHEF 2014: Elena Lasconi, Don Baxter si Pacha Man vor fi invitatii speciali ai celei de-a XI-a editi MasterChef, alaturi de Marek Raditsch, un Chef celebru in toata lumea.

MASTERCHEF 2014: In cursa pentru titlul de MasterChef au mai ramas 12 participanti, care asteapta noi surprize, teste sub presiune si probe inedite din partea juratilor. In noua editie, finalistii de la „MasterChef. Proba Celebritatii” se intorc cu preparate uimitoare, pe care actualii concurenti vor incerca sa le reproduca, scrie romaniatv.net.

Insa marea surpriza a emisiunii de maine este Chef Marek Raditsch, cel care a avut onoarea sa gateasca pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, Familia Clinton, Mick Jagger sau Robbie Williams. Concurentii MasterChef vor fi provocati sa reproduca plating-urile speciale realizate de Chef Marek.

MASTERCHEF 2014: Chef Cătălin Scărlătescu reprezintă România la Parlamentul European

MASTERCHEF 2014: In a zecea editie „MasterChef”, juriul i-a pus pe cei 15 concurenti ramasi in competitie in fata unei probe neasteptate. Acestia au pregatit un meniu pentru cei 100 de invitati la petrecerea dupa concertul lui Smiley.

Daca in bucatarie nervii concurentilor erau intinsi la maximum, petrecaretii s-au distrat de minune, in frunte cu Smiley, care a dansat pe mai multe melodii alaturi de o bruneta superba, cu codite afro.

MASTERCHEF 2014: O fostă concurentă de la MASTERCHEF este de nerecunoscut, după ce a slăbit 36 de kg

MASTERCHEF 2014: Invitat sa cante la party a fost chiar Muneer, fostul concurent de la „Vocea Romaniei”, din echipa Loredanei. Artistul a interpretat mai multe coveruri, iar Smiley si tanara domnisoara s-au unduit pe acordurile unor bluesuri celebre.

MASTERCHEF 2014: Trei concurenți au fost dați afară din concurs, marțea trecută 

MASTERCHEF 2014: Smiley nu a fost singurul sărbătorit. Chef Sorin a avut parte de o surpriza din partea concurentilor „Masterchef”. Nu s-ar fi asteptat niciodata sa vada asta pe tortul pe care l-a primit in dar. n cea de-a 10 editie a concursului „Masterchef”, Chef Sorin Bontea a fost sarbatorit de catre concurenti, iar Jessica, Sorana, Irina si Alexandra Shine i-au pregatit un tort pe masura talentului si maiestriei sale in bucatarie. Imediat ce au intrat in platou, concurentii au inceput sa-i cante „La multi ani” juratului. Desi era un cheesecake obisnuit, Chef Sorin a fost surprins de felul in care concurentele l-au decorat: tortul era imbracat in frisca, iar ca model avea o carte de joc, dar nu oricare: Asul.

MASTERCHEF 2014: In spirit de gluma, Chef-ul le-a spus celor 15 concurenti care il aplaudau fara incetare ca acest model de tort i se potriveste perfect: „Ca sa stiti cine este asul”, iar in ceea ce priveste relatia cu ceilalti doi jurati, acestea a tinut sa le precizeze ca ar trebui sa-i spuna acelasi lucru si lui Chef Catalin Scarlatescu.

Cookies