Surpriza interzisă copiilor din Parcul Cișmigiu: un bărbat, surprins în timp ce se bucura sexual pe sine (se), ziua în amiaza mare. Martor: Paznicii au ridicat din umeri

09 oct. 2023
525 Afișari
Surpriza interzisă copiilor din Parcul Cișmigiu: un bărbat, surprins în timp ce se bucura sexual pe sine (se), ziua în amiaza mare. Martor: Paznicii au ridicat din umeri
Surpriza interzisă copiilor din Parcul Cișmigiu: un bărbat, surprins în timp ce se bucura sexual pe sine (se), ziua în amiaza mare. Martor: Paznicii au ridicat din umeri | Foto simbol: Agerpres

Un bărbat de 60 de ani a fost surprins în timp ce se masturba în Parcul Cișmigiu, ziua în amiaza mare. Tânărul care l-a observat a alertat responsabilii care se ocupă de paza parcului, însă aceștia nu au luat nicio măsură, susține autorul înregistrării video.

Un bărbat de 60 de ani, susrprins de un tânăr în timp ce se masturba

Bărbatul a fost filmat zilele trecute în timp ce se masturba în Parcul Cișmigiu, uitându-se la fetele de liceu, susține tânărul care a trimis filmarea cu acesta către redacția Gândul.ro.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 14:13.

Tânărul a sesizat cele întâmplate responsabililor cu paza și ordinea publică în Parcul Cișmigiu, însă reacția acestora a fost inexistentă și nu au luat nicio măsură, potrivit declarației martorului. Acesta a rămas dezamăgit:

Am capturat câteva imagini cu un pervers, în Parcul Cișmigiu! Se masturba cu ochii după fetele de liceu. Om la 60 de ani. A dispărut rapid. M-am dus cu filmarea la paza parcului! Dezamăgire totală! Pe ăștia i-au adunat de pe câmp, n-au nicio treabă cu paza!

Întrebat dacă a sunat la numărul unic de urgență 112, tânărul a răspuns negativ:

Nu, n-am sunat! Am căutat repede paznicii parcului, dar oamenii păreau din alt film, nu au avut nicio reacție promptă.

Acesta a încercat să trimită filmarea și pe pagina Poliției Capitalei, în speranța că bărbatul care se masturba în parc va fi luat în evidență, însă contul de Facebook al instituției nu are o secțiune pentru mesaje.

După ce a observat că este filmat, bărbatul în vârstă de 60 de ani nu a părut foarte deranjat de cameră. Acesta a făcut doar un gest cu mâna și a plecat.

Individul era îmbrăcat decent, ca majoriatea oamenilor care frecventează Parcul Cișmigiu. Acesta nu a atras, inițial, atenția, până când a început să se masrurbeze.

Persoana care l-a filmat a declarat că vrea ca bărbatul să fie luat în evidență și trage un semnal de alarmă: „Astfel de indivizi pot trece, oricând, la next level”.

Captură ecran: Gândul.ro
Captură ecran: Gândul.ro

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies