Surpriza din Parcul Liniei: au dispărut hamacele. Bucureștenii s-au impacientat, au întrebat și au aflat: au program doar în weekend. „Pot să aduc hamacul meu de-acasă?”

06 iun. 2023
19401 Afișari
Surpriza din Parcul Liniei: au dispărut hamacele. Bucureștenii s-au impacientat, au întrebat și au aflat: au program doar în weekend.
Surpriza din Parcul Liniei: au dispărut hamacele. Bucureștenii s-au impacientat, au întrebat și au aflat: au program doar în weekend. "Pot să aduc hamacul meu de-acasă?". Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6/ Pentru Sectorul 6

Nici n-a fost bine inaugurat Parcul Liniei, că deja au dispărut hamacele din el. Bucureștenii sunt curioși: unde au dispărut? Le-a luat cineva sau au un anumit program?

Hamacele au program doar de vineri până duminică

Parcul Liniei din Sectorul 6 al Capitalei a fost inaugurat pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Sute de bucureșteni au participat la inaugurare și s-au bucurat de noul parc.
Însă, o bucureșteancă a mers în parc și mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că hamacele au dispărut. S-a gândit că poate trebuie să meargă într-un loc anume pentru a lua un hamac, așa că a postat pe pagina de Facebook „Pentru Sectorul 6”, întrebând internauții:

Frumos, schimbă cu totul aspectul zonei… Dar am o întrebare… Hamacele se iau de undeva? Că azi erau doar cadrele…” a scris T. L.

Lipsa hamacelor din Parcul Liniei
Lipsa hamacelor din Parcul Liniei. Sursa foto: Facebook/ Pentru Sectorul 6

Mai mulți bucureșteni au văzut postarea și s-au întrebat și ei, la rândul lor: „Unde au dispărut hamacele?”.

Unii chiar și-au dat cu părerea, încercând să elucideze misterul. Au zis că ori se strâng când plouă afară, ori sunt puse doar la vizita primarului.

Câteva dintre comentarii

  • „Se strâng când plouă bănuiesc, ma plimbam noaptea trecută si era o mașină care strângea hamacele și beanbag-urile (era si poliția prezentă, deci clar nu le furau).” – V. S. D.
  • „Se pun doar la vizita primarului/presei.” – A. G.
  • „Cred că trebuie să vii cu el de acasă…” – B. S.

La postarea femeii a adăugat un comentariu și pagina Administrației Domeniului Public și Dezvoltării Urbane a Sectorului 6 (ADPDU), care a spus că hamacele sunt puse doar de vineri până duminică.

Bună ziua! Pentru a nu se deteriora și a se menține gazonul în stare bună, hamacele vor fi puse de vineri până duminică”  a transmis pagina ADPDU Comunicare.

La răspunsul primit de ADPDU, bucureștenii au fost revoltați. Unii dintre ei au întrebat dacă pot veni cu propriile hamace de acasă, însă nu au primit niciun răspuns.

Se poate veni cu hamac de acasă în restul perioadei? Iarba de pe lângă oricum e folosită pentru pus paturi și fără hamace acolo, iar cadrele oricum se pot muta după umbra, deci vor avea poziții diferite și nu vor face găuri în sol.” a întrebat G. S.

Te-ar putea interesa și:

Cookies