Surpriză de 1 Martie într-un bloc din Sectorul 3. O micuță tarabă de mărțișoare, cadoul simpatic al unui vecin anonim pentru doamnele și domnișoarele din scară

02 mart. 2024
14037 Afișari
Surpriză de 1 Martie într-un bloc din Sectorul 3. O micuță tarabă de mărțișoare, cadoul simpatic al unui vecin anonim pentru doamnele și domnișoarele din scară
Surpriză de 1 Martie într-un bloc din Sectorul 3. O micuță tarabă de mărțișoare, cadoul simpatic al unui vecin anonim pentru doamnele și domnișoarele din scară | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/Ursu G.

Un gest plin de bunătate făcut de un vecin (sau vecină) anonim a bucurat doamnele și domnișoarele dintr-un bloc din Sectorul 3. Vineri, cu ocazia zilei de 1 Martie, în scara blocului, pe o masă, au fost așezate mai multe mărțișoare, însoțite de mesajul „O primăvară frumoasă!”

Gestul minunat care a impresionat bucureștenii dintr-un bloc din Sectorul 3🪻

Gestul care a impresionat nu a putut rămâne neobservat, așa că o doamnă a fotografiat colțișorul din scara blocului și a publicat imaginea în grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, unde comunitatea a reacționat așa cum se cuvine.

Autoarea postării a precizat că nu cunoaște persoana care s-a ocupat de această surpriză, însă ar vrea să-l/s-o cunoască pentru a-i oferi o îmbrățișare.

Totodată, nu a fost singura care a apreciat gestul. Lângă mesajul lăsat de vecin, alte persoane l-au felicitat și i-au mulțumit în scris.

Iată ce a transmis autoarea postării:

Nu a fost bucurie mai mare să văd ce am văzut astăzi… Mulțumesc. Mă înclin în fața celui/celei care a făcut gestul.

Și uite așa îmi dau seama că mai există oameni, că ne gândim la aproapele nostru și asta înseamnă iubire față de aproapele.

Nu știu cine este „vinovatul” dar aș vrea să te felicit și să-ți dăruiasc o îmbrățișare. Mi-ar plăcea să cunosc persoana care a făcut gestul acesta.

Felicitări.

O primăvară cu bucurii și iubire.

Postarea a strâns sute de reacții și zeci de comentarii. Gestul a fost felicitat și lăudat de comunitatea grupului de Facebook. În secțiunea de comentarii s-au strâns mai multe povești legate de gesturile frumoase făcute de vecini în mai multe blocuri din București.

  • „Să-i dea Domnul bucurie și lui!”
  • „Câte un mărțișor pentru fiecare vecinică! Frumos!!!”
  • „Chiar ar merita făcut cunoscut. Bravo lui. Felicitări! Superb gest!”
  • „Ce frumos e când lumea e civilizată și cu bunătate! Și eu sunt mândră că în scara blocului avem multe flori, bibliotecă la care donează cine poate, loc unde se pun lucruri frumoase pentru copii sau mici atenții folositoare pentru cine dorește. E un sentiment de comuniune pe care ce bine ar fi să-l avem tot mai extins…”

O întâmplare asemănătoare a avut loc și într-un bloc din Bucureștii Noi, unde „vecinii de la 137” au lăsat în cutiile poștale ciocolată, alături de un mesaj dulce.

Cookies