SURFACE BOOK, laptopul mai rapid decât MacBook Air, de la Apple, a fost lansat de Microsoft

de:
07 oct. 2015
0 Afișari
SURFACE BOOK, laptopul mai rapid decât MacBook Air, de la Apple, a fost lansat de Microsoft

SURFACE BOOK. Microsoft a prezentat Surface Book, primul laptop din istoria de 40 de ani a companiei, alături de noua gamă de dispozitive mobile create special pentru Windows 10. Dispozitivul are un ecran de 13,5 inchi, procesor i7 de ultimă generaţie, un trackpad de sticlă şi o autonomie de 12 ore a bateriei. De asemenea, ecranul se poate separa de tastatură şi poate fi folosit ca o tabletă de sine stătătoare. Preţurile încep de la 1.499 de dolari. Adversarul declarat este MacBook Air, al celor de la Apple, dar Microsoft spune că Surface Book este de două ori mai rapid, informează Digi24.

SURFACE BOOK. Gigantul american mizează pe noul său sistem pe operare ca să câştige mai mult din piaţa tabletelor şi smartphone-urilor, dominată în prezent de Apple şi Samsung. „Cu noul Surface Book oferim artiştilor, muzicienilor, arhitecţilor o libertate creativă incredibilă sub forma celui mai uşor clipboard digital. Poate să devină un laptop foarte puternic cu doar un simplu clic. Acesta este noul gen de dispozitive şi experienţe Windows pe care credem că oamenii o să le iubească”, a declarat Satya Nadella, şeful Microsoft.

SURFACE BOOK. Alături de Surface Book, a fost lansată o nouă gamă de telefoane Lumia, o nouă tabletă Surface Pro, un pix inteligent pentru dispozitivele mobile şi noua generaţie a brăţărilor pentru fitness.

Cookies