Suporterii Stelei cheamă la boicot. Campanie vehementă anti-FCSB

de:
21 ian. 2015
0 Afișari
Suporterii Stelei cheamă la boicot. Campanie vehementă anti-FCSB

Ultraşii Stelei au lansat miercuri o campanie împotriva clubului finanţat de Gigi Becali şi îi roagă pe toţi cei care iubesc Steaua să îşi pună la profil o poză ce reprezintă în alb-negru emblema originală a echipei, iar în loc de numele echipei este scris mesajul „Nimeni la meci”, arată romaniatv.net.

Îndemnul a fost publicat miercuri pe pagina de internet a Peluzei Sud. „Toţi cei care iubiţi Steaua, vă rog să vă puneţi poza aceasta la profil. E mai importantă decît orice selfie! Spuneţi-le şi prietenilor voştri şi tuturor steliştilor pe care-i cunoaşteţi să facă acelaşi lucru. După atâţia ani ni se dovedeşte pentru a nu ştiu câta oară că cei care conduc clubul de fotbal nu dau doi bani pe suporteri. Pentru ei, noi nu contăm.

Ei îşi fac planul doar în funcţie de bani şi de interesele proprii. Suporterii, cei care trăiesc şi care dau valoare acestei echipe, în ochii lor sunt doar un impediment. Singurul lucru care contează sunt banii veniţi din buzunarele noastre.

După ce conducerea Stelei a colaborat cu jandarmeria pentru a interzice suporterii Stelei, pentru a-i determina să nu mai vină la meciuri, pentru a-i împiedica să-şi manifeste dragostea pentru echipă şi culori. După renunţarea la numele echipei noastre, la emblemă şi la culori cu o uşurinţă inexplicabilă. După aducerea a tot mai mulţi jucători care au un trecut clar anti-stelist şi care ne-au jignit de zeci şi sute de ori.

Merită să îi lovim acolo unde îi doare cel mai tare, la bani! Nimeni la meci, nimeni să nu vizioneze meciurile echipei anonime FCSB. Noi sîntem datori să încercam şi să facem tot ce ne stă în putere ca Steaua Bucureşti să existe. Momentan există doar prin noi. Sunt nişte mercenari fără scrupule cărora nu le pasă de dragostea noastră, de idealurile noastre, de anii noştri pierduţi. Ei fac o crimă. Ucid ceea ce noi iubim mai mult”, se arată în comunicatul suporterilor stelişti.

Cookies