ARHIVA B365

Suporterii englezi despre București: ”Este un oraș plin de viață”

Chiar dacă au fost dezamăgiți de rezultat, mulți suporteri au rămas uimiți de frumusețea Bucureștiului. Deși se așteptau să găsească o țară nesigură, englezii au descoperit aici clădiri impunătoare, prețuri mici și oameni puși pe distracție, notează stirileprotv.ro.

Singuru lucru pe care ei l-ar avea de reproșat este faptul că la noi încă se fumează în locuri publice. Terry,managerul unei firme de taxiuri din Londra, a ajuns pentru prima dată în București, cu ocazia meciului dintre Steaua și Chelsea. După meci, el a mers să își înece amarul intr-un club. „Clubul în care am fost era extraordinar, numai supermodele, iar muzica excelentă. Singura chestie care nu mi-a placut este că la voi încă se mai fumează”, a spus Terry.

După ce a văzut orașul, acum Terry se amuză pe seama prietenilor lui englezi, care sunt sceptici atunci când vine vorba de România. „Ei cred că toți în țara asta sunt criminali și hoți. Mi-au trimis și mesaje pe telefon: te-au jefuit, mai ai portofelul la tine? Ai grijă unde îți pui pașaportul, să nu rămâi fără el”, a completat fanul Chelsea.

După două zile petrecute în București, Terry promite că va reveni aici și va încerca să-și aducă și alți prieteni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button