ȘTIRI

Un suporter intrat în greva foamei, pe stadionul Giuleşti, a leşinat

Bărbatului i s-a făcut rău când a mers la toaletă şi a leşinat, informează Rtv.net.

„Florin, băiatul care are probleme cardiace, a început de dimineaţă să urineze sânge, iar acum câteva minute a căzut pe jos. A leşinat şi am chemat salvarea, sper să îşi revină repede. Ambulanţa este pe drum, o să ne facem şi noi ceilalţi analizele”, a spus liderul geleriei giuleştene.

În vârstă de 18 ani, Florin Alexandru a comunicat medicilor la primul control medical efectuat, joi, că are antecedente cardiace. „Voi rezista cât este nevoie. Nu contează că am probleme cardiace, noi pentru Rapid ne-am născut şi pentru Rapid suntem gata să ne dăm viaţa. Rapid merită totul. Mi-e rău un pic, dar pentru echipa noastră trebuie să ţinem mereu steagul sus. Familia mea nu prea a fost de acord să intru în greva foamei, dar ştiţi cum este, «Mamă, te iubesc, dar viaţa mea este Rapid»”.

Suporterii formaţiei giuleştene au intrat în greva foamei la stadionul Valentin Stanescu, principala lor dorinţă fiind aceea de a „forţa” demisia şefilor FRF şi LPF. Nemulţumiţi de modul în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au tratat situaţia  în care se afla clubul giuleştean, fanii Rapidului vor să tragă un semnal de alarmă asupra neregulilor din fotbalul românesc şi cer ca cei doi să renunţe la funcţiile deţinute până acum.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button