TIMP LIBER

„Superpoveşti evreieşti din Bucureşti”. Un eveniment dedicat copiilor și adolescenților care vor să afle mai mult despre istoria comunității

Duminică, 25 aprilie, ora 11:00, Centrul Comunitar Evreiesc (JCC) vă invită la evenimentul „Superpoveşti evreieşti din Bucureşti”.

SuperPovești Evreiești se adresează copiilor și adolescenților care vor să afle mai mult despre istoria comunității din care fac parte, implicându-se personal în acest demers și contribuind fiecare cu aducerea la lumină a legendei uitate a unei clădiri, a unui loc reprezentativ sau a unei personalități.

■ Vânătoare de Povești, cu Felicia Waldman si Dan Schor (duminică, 25 aprilie, 11:00)*

■ Cum se construiește o poveste, cu Cristina Andone (duminică, 23 mai, 11:00)

■ Maraton de lecturi și muzică (duminică, 5 septembrie, 11:00)

Conectare cu ZOOM ID: 849 2770 4532 și parola: jcc sau conectare cu un click www.live.jcc.ro

*Până duminică, 25 aprilie, vă propunem să căutați și să veniți și voi cu o poveste pe care ați aflat-o de la bunici, părinți, prieteni, dintr-o carte sau dintr-o revistă a comunității!

Împreună cu Oana Boca Stănescu, inițiatoarea acestui proiect, am pregătit o serie de întâlniri alături de invitați care să ne inspire, de la care să învățăm lucruri noi și care să ne dea elementele necesare construirii propriei povești. Pe tot parcursul proiectului, copiii vor putea beneficia și de întâlniri individuale.

SuperPovești Evreiești din București este parte din programul ale cărui detalii le găsiți AICI.

Sursă foto: jcc.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button