ESENTIAL

Superofertele Fiscului Bucureşti: blugi la 1,96 lei şi ATV-uri pentru copii VEZI OFERTA

După o perioadă în care rafturile magazinului de bunuri confiscate au fost mai mult goale, din cauza reorganizării de la Garda Financiară, prăvălia Fiscului din Bucureşti a început din nou să prindă viaţă: a fost adusă marfă nouă, majoritatea constând în articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Finanţe Publice a Muncipiului Bucureşti (DGFPMB) susţin că, până la sfârşitul acestei săptămâni, standurile vor fi şi mai pline, îndeosebi în domeniul confecţiilor.

Preţurile mici îi atrag ca un magnet pe cumpărătorii fără posibilităţi financiare, cele mai bine vândute produse fiind pantalonii de trening pentru copii, după cum apreciază oficialii Fiscului bucureştean, dar şi articolele de uz casnic cum sunt pernele şi saltelele de pat.

Ce se poate cumpăra de la magazinul de bunuri confiscate

Preţurile pleacă de la 50 de bani, în cazul ciorapilor scurţi de damă, şi nu depăşesc câţiva lei pentru bluziţe şi rochiţe de vară.

Astfel, atât tricourile pentru copii, cât şi cele pentru adulţi se vând cu 5-7 lei bucata, cămăşile bărbăteşti cu 10 lei, iar pantalonii de trening pentru băieţi cu 7 lei. Preţurile blugilor de copii variază între 8 şi 10 lei, în funcţie de mărime, iar pantofii unisex pot fi cumpăraţi la fix 1,87 de lei perechea.

Cine nu este pretenţios în ceea ce priveşte calitatea şi nici nu ţine să fie în pas cu moda, poate opta pentru blugi şi la 1,96 de lei bucata. (Vezi foto). Asta după ce inspectorii de la Fisc au redus de 3 ori preţul pentru că marfa nu s-a vândut în ultimele patru luni. „Dacă bunurile nu au putut fi valorificate, se poate proceda la reducerea preţurilor stabilite iniţial cu până la 30% din valoarea stabilită, în termen de 30 de zile de la data punerii în vânzare. În interval de 150 de zile de la data primei evaluări, se pot face mai multe reevaluări succesive, acestea putând ajunge până la 75% din preţul iniţial stabilit”, a explicat pentru B365.ro, Ionuţ Traian Cuc, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Finanţe Bucureşti.

Cine vrea să se pregătească pentru sezonul rece găseşte în magazin geci de iarnă la 12,6 lei, veste de damă la 2,38 lei, fuste la preţul de 5 lei, pulovere bărbăteşti la 10 lei şi mănuşi pentru copii la 0,84 lei. Tot pentru bărbaţi, cravatele costă 1 leu bucata, iar pantofii 8 lei. În cazul doamnelor, pantofii sunt disponibili la 2,19 lei, însă numai mărimi mari.

În afară de articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte, Fiscul vinde în aceste zile şi două ATV-uri pentru copii, un 49 CMC pe benzină la 1.375 lei, iar latul la 2.000 de lei. „Cele două ATV-uri au, în prezent, preţul redus la 75% din valoarea iniţială”, a precizat pentru B365.ro Ionuţ Cuc.

Alături de acestea, se mai găsesc perne cu puf de silicon la 20 de lei bucata şi saltele de pat „Ecotherapy” cu preţuri cuprinse între 100-210 lei cu dimensiuni ce variază de la 60/120 cm la 130/200 cm. Inspectorii DGFPMB au scos, de asemenea, la mezat şi un pian fără coadă, prin vânzarea căruia speră să obţină 4.760 de lei.

Încasări de peste 83.000 euro în nouă luni

„Până la sfârşitul acestei săptămâni va fi aşezat pe rafturi încă un lot nou de marfă, îndeosebi confecţii şi încălţăminte”, a menţionat purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Magazinul de bunuri confiscate al Fiscului din Capitală a fost inaugurat în luna decembrie 2010, de atunci şi până în prezent, volumul total al vânzărilor fiind în sumă de aproximativ 350.000 lei. Magazinul funcţionează pe str. Măriuca nr.14, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei din Sectorul 4, de luni până joi între orele 09.00-15.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button