Super-concert la Opera Română, înainte de Crăciun

de:
14 nov. 2011
1 Afișari
Super-concert la Opera Română, înainte de Crăciun

Spectacolul Vienna Classic Christmas va avea loc pe 19 decembrie, la Sala Palatului şi pe 21 decembrie la Opera Naţională Bucureşti, de la ora 19.30, anunţă Libertatea.ro Recunoscuţi pe plan internaţional pentru măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice. Spectacolul pe care îl oferă orchestra este unul total, care satisface atât auditivul, cât şi vizualul, dar, mai ales, emoţionalul: orchestra dirijată de Peter Guth este însoţită de celebra soprană Monika Mosser şi de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival, coregrafă Raffaela Pegani.

Programul muzical este divers, cuprinzând valsuri, marşuri şi polci şi, desigur, o colecţie specială dedicată Crăciunului. Este un spectacol rafinat, potrivit tuturor vârstelor, care îndeplineşte cele mai exigente doleanţe ale melomanilor şi dezvoltă emoţii nebănuite în rândul necunoscătorilor. Peter Guth, care dirijează cu vioara în mână, urmând tradiţia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea şi umorul cu care interacţionează cu publicul, creând o atmosferă destinsă, de bună dispoziţie, de adevărată sărbătoare.

Biletele se găsesc on line pe: www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro şi la casele de bilete ale Sălii Palatului, Operei Naşionale Bucureşti şi Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”.

Cookies