ARHIVA B365

Super bilet de cota 116, propus în emisiunea „Un Pont pe Zi” de vineri

Cei doi au alcătuit, împreuna cu redactorii site-ului www.pariuri1x2.ro, un super bilet într-o cotă amețitoare: 116!

Au fost selectate 7 meciuri de fotbal, exclusiv dintre cele programate în faza grupelor Campionatului European de fotbal. Cea mai mare cotă de pe bilet, 2.80, a fost propusă pentru duelul dintre Țara Galilor și Slovacia. Alte ponturi in cote excelente au venit la meciurile Irlanda – Suedia și Portugalia – Islanda. România nu a fost trecută cu vederea, Dan și Sabin oferindu-vă un pariu pentru meciul de care se leaga mai toate speranțele noastre și ale ”tricolorilor” de calificare în optimile întrecerii găzduite de Franța.

Cota acestui combo este imensă, iar numărul evenimentelor selectate, destul de mare, aceasta în condițiile în care Dan și Sabin amintesc, emisiune de emisiune, faptul că nu e indicat să mizăm pe combo-uri cu un numar ridicat de selecții. Șansele de reușită ale biletului propus pot fi serios majorate, dacă alegem să pariem cele 7 meciuri în sistem, 6 din 7, sau chiar 5 din 7. În acest caz, mai ales că și eveimentele sunt propuse în cote foarte bune, aducem un câștig important în portofel, chiar daca nu ne ies toate meciurile, ci doar 5, sau dupa caz, 6.

Înregistrarea emisiunii ”Un Pont pe Zi” de vineri, precum și biletul de cota 116, pot fi urmărite integral aici. Dan și Sabin vor fi ”pe sticlă” și în această noapte, de la ora 00:00, Live pe B1 TV.  Cei doi vor analiza la cald, alături de membrii comunității de pe chat-ul site-ului www.pariuri1x2.ro, partida Franța – România și vor propune cele mai tari pronosticuri pentru weekendul în care ne pregătim să pășim.  

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button