Supărarea când le vine…rup barierele parcărilor din Sectorul 4. Daniel Băluță a publicat imaginile | VIDEO

21 aug. 2021
2045 Afișari
Supărarea când le vine...rup barierele parcărilor din Sectorul 4. Daniel Băluță a publicat imaginile | VIDEO
Supărarea când le vine...rup barierele parcărilor din Sectorul 4. Daniel Băluță a publicat imaginile | VIDEO. Sursă foto: Captură/ Daniel Băluță

Supărarea când le vine...rup barierele parcărilor din Sectorul 4. Daniel Băluță a publicat imaginile cu cetățenii nervoși pe barierele ce le apar în cale. Nu uitați, de luni, parcarea de la bulevard se plătește.

Supărarea când le vine…rup barierele parcărilor din Sectorul 4. De luni, parcarea de la bulevard se plătește. Chiar primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a postat imagini cu „distrugătorii” de bariere din sector.

Supărarea când le vine…rup barierele parcărilor din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a postat un video în care mai mulți șoferi, bicicliști sau simpli trecători distrug intenționat barierele parcărilor din Sectorul 4 al Capitalei.

Imaginile postate de edilul Sectorului 4 sunt surprinse de-a lungul ultimelor săptămâni.

Recomandăm și: În Sectorul 4 nu-i de joacă. Doar în ultima lună au fost ridicate aproape 1.000 de mașini. „Folosiți parcările publice”, transmite Daniel Băluță

Daniel Băluță amintește că toate parcările publice automatizate cu barieră din S4 sunt supravegheate video, atât pentru protecția cetățenilor, cât și pentru protecția bunurilor cetățenilor.

Monitorizarea video poate ajuta Poliția Română cu imaginile surprinse de camere de supraveghere pentru depistarea tuturor persoanelor care produc „orice fel de pagube în aceste spații”, declară primarul Sectorului 4.

Daniel Băluță a publicat imaginile | VIDEO

Daniel Băluță a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook că, în urmă cu trei zile, reprezentanții Direcției Mobilitate Urbană au postat aceste imagini pe pagina lor de social media. Cetățenii au distrus barierele mai multor parcări din Sectorul 4, din rea voință sau neglijență, spune primarul.

„Revin cu rugămintea pentru cei care locuiesc în sectorul 4 sau doar îl tranzitează, să respecte și să protejeze investițiile făcute pentru comunitatea noastră.”, a conchis primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

Parcări cu plată în Sectorul 4

Schimbăm puțin registrul, dar nu ne îndepărtăm. Vă amintim că, de luni, 23 august 2021, în Sectorul 4, parcările de pe bulevardele principale vor deveni cu plată.

Vorbim despre 2.500 de locuri de parcare publică de pe bulevardele din sectorul condus de Daniel Băluță, administrate de Primăria Sectorului 4 prin Direcția de Mobilitate Urbană.

Parcările se află pe:

  • bulevardul Constantin Brâncoveanu,
  • Șoseaua Giurgiului,
  • Alexandru Obregia,
  • Șoseaua Berceni,
  • Tineretului,
  • Iriceanu,
  • Străduinței,
  • Luică.

Tarifele sunt în funcție de zona în care vei parca: zona galbenă sau zona verde. Iată tot ce trebuie să știi despre parcările cu plată din Sectorul 4: Parcare cu plată pe bulevardele Sectorului 4. Care vor fi tarifele.

Cookies