Supărare în parcare la Sectorul 1. Clotilde Armand bate cu pumnul în masă

01 feb. 2021
279 afișări
Supărare în parcare la Sectorul 1. Clotilde Armand bate cu pumnul în masă

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, urgentarea digitalizării atribuirii parcărilor de reședință din Sectorul 1.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a postat, luni dimineață, un video pe pagina sa de pe o rețea de socializare în care se poate vedea coada formată la Administrația Domeniului Public Sector 1, acolo unde mai multe persoane au venit să își achite sau să închirieze locurile de parcare de reședință.

Edilul acuză interesele politice din Consiliul Local Sector 1 despre care spune că sunt mai presus de interesele comunității, precizând că grupurile PSD și PNL nu au votat, săptămână trecută, regulamentul care prevedea digitalizarea atribuirii parcărilor de reședință.

“Iată ce se întâmplă atunci când interesele politice din Consiliul Local Sector 1 sunt deasupra intereselor comunității.

Facts: Săptămâna trecută grupul PSD și grupul PNL nu au votat regulamentul care prevedea digitalizarea atribuirii parcărilor de reședință. Acum, la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 oamenii au format o coadă imensă pentru contractelor de închiriere a locurilor de parcare”.

Clotilde Armand promite cetățenilor din Sectorul 1 al Bucureștiului că în cursul acestei săptămâni urmează să revină cu acest proiect pe ordinea de zi a unei ședințe de Consiliu Local.

“Cum rezolvăm situația: Voi reveni săptămâna acesta într-o ședință de Consilu Local cu proiectul digitalizării atribuirii locurilor de parcare și îmi doresc ca reprezentații forțelor politice să pună interesul comunității în prim plan și să-și lase orgoliile la o parte.”

Administratia Domeniului Public Sector 1 anunță că reînnoirea contractului de închiriere a locurilor de parcare de reședință se poate face până la data de 31 martie.

“𝐑𝐞𝐢𝐧𝐧𝐨𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐡𝐢𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ se va face până la data de 31 MARTIE 2021, atât digital prin accesarea adresei electronice https://parcari.adp-sector1.ro/ a Sistemului Informatic pentru Parcările de Reședință (SIPR) pus la dispoziția cetățenilor de Administrația Domeniului Public Sector 1 cât și la sediul ADP Sector 1 din B-dul Poligrafiei nr.4.

Vă rugăm să folosiți și aplicația https://parcari.adp-sector1.ro/ pentru a evita această aglomerație!

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐚𝐥 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐚̆𝐫𝐢 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞:

Luni – 9:30 – 18:00

Marți – Vineri 08:00 -16:30

Pauză de masă: 12:00-12:30

Regulamentul și documentele necesare pot fi regăsite pe site-ul: https://adp-sector1.ro/, secțiunea Formulare – Biroul Parcări Publice.”

Zilele trecute, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat un proiect privind un nou sistem de burse pentru elevi, care păstrează aceleaşi sume de bani, dar le repartizează mai corect.

Cookies