ARHIVA B365

Supărați că le-a lovit mașina cu o minge, doi bărbați au ripostat cu un întreg arsenal de arme

Miercuri, polițiștii bucureșteni au fost sesizați de un bărbat de 31 de ani privitor la faptul că în urma unor certuri legate de faptul că ar fi lovit cu mingea o mașină parcată, un alt bărbat l-a amenințat cu un pistol și un cuțit. 

Agenții s-au deplasat de urgență la fața locului unde l-au depistat pe bărbatul reclamat, în vârstă de 37 de ani, iar, la controlul corporal efectuat asupra acestuia, au fost găsite două pistoale din categoria celor supuse autorizării (o armă tip air-soft şi una cu aer comprimat), care nu aveau încărcătoare ataşate, precum şi un cuţit de bucătărie cu lama de aproximativ 20 cm.

De asemenea, la faţa locului, poliţiştii au depistat şi identificat un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, rudă cu persoana suspectă, asupra căruia au găsit un briceag cu lama de aproximativ7 cmşi o bară metalică de aproximativ50 cm.  

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat ca suspectul nu deţine permis de port armă şi nici nu a putut prezenta documentele de provenienţă ale acestora, cele două pistoale fiind ridicate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul DGPMB, în vederea continuării cercetărilor.

 Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării şi portul ilegal de cuţit, cu cei doi suspecţi în stare de libertate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button