„Sunt un pic turtit de toată campania asta.” Nicușor Dan și ceva confesiuni făcute în apartamentul lui din zona Viilor, unde era gata ferchezuit pentru ziua alegerilor

10 iun. 2024
557 afișări
"Sunt un pic turtit de toată campania asta." Nicușor Dan și ceva confesiuni făcute în apartamentul lui din zona Viilor, unde era gata ferchezuit pentru ziua alegerilor. Sursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Cum și-a petrecut Nicușor Dan ziua alegerilor, 9 iunie 2024: s-a trezit devreme, era deja tuns cu o zi în urmă și a povestit cum programul de somn i-a fost dat peste cap în ultima perioadă, dar a povestit și ce-i place să facă în fiecare duminică.

De asemenea, dacă pierdea alegerile, primarul Capitalei spune că urma să meargă la Institutul de Matematică.

Ziua alegerilor: Nicușor Dan și ceva confesiuni făcute în apartamentul lui din zona Viilor

HotNews a petrecut ziua alegerilor, 9 iunie, cu Nicușor Dan, iar duminică dimineață a început în apartamentul primarului Capitalei din zona Șoseaua Viilor, Sector 5.

Nicușor Dan a declarat că simte că în campanie a recuperat din deficitul de comunicare pe care l-a avut în acest mandat:

Sunt un pic turtit de toată campania asta. Înainte aveam un program, mă culcam devreme, mă trezeam devreme, duceam fetița la școală, acum trebuind să mă duc la emisiuni seara, eram obosit, mâncam ciocolată, nu mai mă lua somnul, dar în afară de asta mă simt bine, simt că în campanie am recuperat din deficitul de comunicare pe care l-am avut în mandatul acesta, în special la început. Am reușit să spun oamenilor cât de cât ce am făcut și sunt încrezător, a declarat primarul Capitalei.

Nicușor Dan a mai povestit că duminica e ziua în care își pune în ordine „arhiva dezordinii” din timpul săptămânii. Lucrurile pe care nu le-a terminat, le trece pe o listă, astfel încât să știe ce face săptămâna care urmează.

Duminică seară, 9 iunie, aproape de ora 21:00, primarul Capitalei a venit la Primărie, și-a printat discursul și s-a întâlnit cu oameni din echipă, susținători și voluntari. La scurt timp a făcut și prima declarație.

Să știți că niciodată politicienii nu câștigă alegeri. Alegerile sunt câștigate de comunități. Azi am avut în București o uriașă comunitate care și-a dorit onestitate în funcția publică, care și-a dorit instituții care să lucreze pentru oameni, și-a început Nicușor Dan discursul.

Întregul articol poate fi citit pe HotNews, AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies