Sunt un mic ticalos/ Despicable Me 3D

de:
21 oct. 2010
0 Afișari
Sunt un mic ticalos/ Despicable Me 3D

Intr-un cartier din suburbii cu locuinte curate, inconjurate de garduri albe si tufisuri de trandafiri, exista o singura casa de culoare neagra, care are in fata o peluza neingrijita. Fara ca vecinii sa banuiasca ceva, casa intunecata si sumbra ascunde un secret, fiind locuita de catre cel mai mare ticalos al planetei, pe nume Gru.

Dupa ce un alt ticalos fura piramidele de la Giza, inlocuindu-le cu niste imitatii perfecte, Gru si armata lui de infractori intentioneaza sa realizeze cel mai spectaculos jaf posibil: sa fure Luna de pe cer.

Planul merge excelent pana in ziua in care Gru intalneste trei fetite orfane pe nume Agnes, Edith si Margo, care ii imblanzesc sufletul si ii ating coarda sensibila, privindu-l ca pe un potential tata. Si astfel, cel mai perfid ticalos din univers este fortat sa faca fata provocarii pe care i-o lanseaza cele trei orfane si sa renunte la planul lui diabolic de a fura Luna.

Voci: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Will Arnett, Kristen Wiig, Danny McBride, Miranda Cosgrove, Jack McBrayer, Mindy Kaling, Jemaine Clement si Julie Andrews.

Regie: Chris Renaud & Pierre Coffin.

Cookies