BAZAR

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!, reality-show cu vedete, la PRO TV, prezentat de CABRAL şi BOBONETE

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! Jungla, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar cateva dintre coordonatele care descriu cel mai nou show live din Romania – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

PRO TV va trimite 12 vedete din Romania in Africa de Sud, unde isi vor infrunta limitele fizice si psihice, in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei. In curand, telespectatorii vor descoperi cine va infrunta jungla si cum vor reactiona concurentii in conditiile neprielnice din Africa de Sud.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!„, blockbuster-ul international care sparge recorduri de audienta ii va avea gazde pe Bobonete si Cabral! Inceputul anului 2015 aduce in grila PRO TV cel mai mare, spectaculos si asteptat reality-show din lume!

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! Timp de 21 de zile, 12 vedete isi vor schimba resedinta si vor locui intr-o tabara in jungla, departe de orice urma de civilizatie. In aceasta perioada, zilnic, PRO TV va transmite live, in prime-time, aventurile, prieteniile, neintelegerile, aliantele, reactiile participantilor, direct din Africa de Sud.

Tabara in care vor sta cei 12 este complet izolata, iar participantii nu vor afla nimic din ce se intampla in afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice tine de stilul lor de viata cotidian. Cele 12 vedete vor fi complet rupte de realitate!

Fiecare concurent va trebui sa se adapteze conditiilor austere din tabara, departe de confortul cu care s-a obisnuit acasa.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! Imediat ce au ajuns in tabara speciala din jungla, parcursul celor 12 celebritati va fi hotarat numai de publicul de acasa, din Romania. Fiecare va trebui sa ii convinga pe telespectatori ca merita sa ramana in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei, scrie protv.ro.

Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competitie si cine va fi castigatorul primului sezon al reality-show-ului – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

In cele 21 de zile, concurentii vor afla ce inseamna sa renunte la stilul lor de viata somptuos, cu care s-au obisnuit acasa, de data aceasta ei avand acces periodic numai la doua alimente: fasole si orez.

In fiecare zi, publicul va desemna cine se va lupta pentru a castiga portii de mancare pentru toti participantii. Una sau mai multe vedete, alese de public, vor trece prin proba zilei, care le va testa limitele si fobiile! Fiecare proba aduce participantilor sansa de a castiga stele, care le asigura mancare pentru intregul grup.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! Cei 12 vor avea ocazia de a castiga si produse obisnuite, normale in viata de zi cu zi, dar care in jungla le-ar putea parea adevarate delicatese. Insa pentru a le primi, ei trebuie sa castige o categorie de probe speciale, care vor face deliciul celor din spatele micilor ecrane.

Fiecare proba prin care vor trece vedetele ii va face sa se confrunte cu cele mai puternice fobii, ii va pune fata in fata cu creaturile junglei, cu necunoscutul, le va testa anduranta si puterea psihica, dar si capacitatea de sacrificiu pentru ceilalti.

12 celebritati din domenii diferite si cu personalitati puternice au inceput deja sa isi faca bagajele pentru Africa de Sud. Stilul lor de viata luxos va deveni istorie pentru cele 21 de zile in care vor trai experienta junglei pe propria piele!

Mai mult, cei 12 nu stiu ce surprize le rezerva acest show: se vor cunoaste intre ei in prima zi a emisiunii, iar proba din fiecare zi, care ii va face sa treaca prin emotii puternice, va fi aflata chiar inainte sa o indeplineasca.

In jungla, vedetele vor avea ocazia sa isi aleaga un singur obiect pe care sa il aduca de acasa, ei putand alege daca va fi un obiect practic, care sa le usureze viata in tabara sau unul cu valoare sentimentala, care sa le aminteasca de cei dragi de acasa.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!, cel mai asteptat reality-show din Romania, care va tine publicul in fata televizoarelor in fiecare seara, incepe in curand, numai la PRO TV!


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button