SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! Încă două vedete, în cel mai nou reality-show de la PRO TV

de:
18 feb. 2015
4 Afișari
SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! Încă două vedete, în cel mai nou reality-show de la PRO TV

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! VEDETE. Alina Plugaru şi Gabi Jugaru sunt cei mai noi pretendenţi la tilul de Rege sau Regină a Junglei. Aceştia s-au alăturat miercuri celor 10 vedete din România care şi-au infruntat deja, timp de trei zile, limitele fizice si psihice, in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei.

Cei doi au fost anuntati printr-un mesaj secret venit catre concurentii aflati deja in jungla. Pana sa ajunga in tabara vedetelor, Alina Plugaru si Gabi Jugaru au dormit sub cerul liber, in inima junglei africane, potrivit protv.ro.

Alina Plugaru a fost deja votată de public să participe la o probă de foc, intitulată „Măcel în pantaloni”. Alina Plugaru va participa la această probă alături de Dorian Popa, Ruby şi Gina Pistol.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! CONCURENŢI. Cele 10 vedete care au ajuns încă din prima ediţie a emisiunii în jungla africană sunt: luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu, actorul Dorian Popa, cântăreaţa Ruby, Andreea Moldovan – prima „casnică” de la MasterChef, modelul Gina Pistol, cântăreţul Pacha Man, prezentatoarea TV Elena Lasconi, cântăreţul Mihai Trăistariu şi antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu.

După ce au mâncat la hotel, vedetele au fost puse să aleagă un singur obiect personal pentru a-l lua în junglă. În timp ce Elena Lasconi a optat pentru o cremă, Luminiţa Nicolescu a mizat pe loţiunea de protecţie solară, iar Mihai Trăistariu a ales o cremă pentru păr, în contextul în care a fost supus recent unui transplant de păr. În schimb, Dorian Popa nu a vrut să ia niciun obiect personal, motivând că este soldat.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! ONLINE. Jungla, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar cateva dintre coordonatele care descriu cel mai nou show live din Romania – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!„, blockbuster-ul international care sparge recorduri de audienta ii are gazde pe Bobonete si Cabral.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! ONLINE. Timp de 21 de zile, cele 12 vedete isi vor schimba resedinta si vor locui intr-o tabara in jungla, departe de orice urma de civilizatie. In aceasta perioada, zilnic, PRO TV va transmite live, in prime-time, aventurile, prieteniile, neintelegerile, aliantele, reactiile participantilor, direct din Africa de Sud.

Tabara in care vor sta cei 12 concurenţi este complet izolata, iar participantii nu vor afla nimic din ce se intampla in afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice tine de stilul lor de viata cotidian. Cele 10 vedete vor fi complet rupte de realitate!

Fiecare concurent va trebui sa se adapteze conditiilor austere din tabara, departe de confortul cu care s-a obisnuit acasa.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! VEDETE. Imediat ce au ajuns in tabara speciala din jungla, parcursul celor 12 celebritati va fi hotarat numai de publicul de acasa, din Romania. Fiecare va trebui sa ii convinga pe telespectatori ca merita sa ramana in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei, scrie protv.ro.

Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competitie si cine va fi castigatorul primului sezon al reality-show-ului – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

In cele 21 de zile, concurentii vor afla ce inseamna sa renunte la stilul lor de viata somptuos, cu care s-au obisnuit acasa, de data aceasta ei avand acces periodic numai la doua alimente: fasole si orez. Stilul lor de viata luxos va deveni istorie pentru cele 21 de zile in care vor trai experienta junglei pe propria piele!

In fiecare zi, publicul va desemna cine se va lupta pentru a castiga portii de mancare pentru toti participantii. Una sau mai multe vedete, alese de public, vor trece prin proba zilei, care le va testa limitele si fobiile! Fiecare proba aduce participantilor sansa de a castiga stele, care le asigura mancare pentru intregul grup.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! CONCURENŢI. Cei 12 vor avea ocazia de a castiga si produse obisnuite, normale in viata de zi cu zi, dar care in jungla le-ar putea parea adevarate delicatese. Insa pentru a le primi, ei trebuie sa castige o categorie de probe speciale, care vor face deliciul celor din spatele micilor ecrane.

Fiecare proba prin care vor trece vedetele ii va face sa se confrunte cu cele mai puternice fobii, ii va pune fata in fata cu creaturile junglei, cu necunoscutul, le va testa anduranta si puterea psihica, dar si capacitatea de sacrificiu pentru ceilalti.

Mai mult, cei 10 nu stiu ce surprize le rezerva acest show: se vor cunoaste intre ei in prima zi a emisiunii, iar proba din fiecare zi, care ii va face sa treaca prin emotii puternice, va fi aflata chiar inainte sa o indeplineasca.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! In jungla, vedetele vor avea ocazia sa isi aleaga un singur obiect pe care sa il aduca de acasa, ei putand alege daca va fi un obiect practic, care sa le usureze viata in tabara sau unul cu valoare sentimentala, care sa le aminteasca de cei dragi de acasa.

Cookies