„Sunt bine, nu mă mai căutați!” Lucian Burdujan, fost fotbalist de la FCSB și Rapid dat dispărut de părinți, s-a dus la o secție de poliție din București să anunțe că n-a pățit nimic

16 nov. 2023
420 Afișari
"Sunt bine, nu mă mai căutați!" Lucian Burdujan, fost fotbalist de la FCSB și Rapid dat dispărut de părinți, s-a dus la o secție de poliție din București să anunțe că n-a pățit nimic. Sursa foto: Poliția Română

Lucian Burdujan, un fost jucător al echipelor Rapid și FCSB, care a fost dat dispărut de familia sa de curând, a mers de bunăvoie la Poliție pentru a-i ruga să șteargă anunțul de dispariție.

Fostul fotbalist s-a prezentat la Secția 11 Poliție

Miercuri, pe data de 15 noiembrie 2023, Lucian Burdujan (fost fotbalist UEFAntastic) s-a prezentat la Secția 11 Poliție, după ce pe rețelele de socializare a apărut informația că a fost dat dispărut de către membrii familiei sale.

Fotbalistul a spus că a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu și că își dorește să fie revocată dispariția, au precizat surse Gândul, menționând că informația nu este oficială.

Între timp, anunțul dispariției sale a fost șters de pe site-ul oficial al Poliției Române.

Marți, pe 14 noiembrie, Lucian Burdujan a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, legat de moartea tatălui său:

Nu există pierdere sau durere mai mare în viață ca atunci când pierzi pe cineva. Un om cu caracter și de valoare. Odihnește-te în pace, tată!

Familia fotablistului l-a dat dispărut pe bărbat după ce a plecat de la domiciliul său din Piatra Neamț și nu s-a mai întors

La începutul lunii noiembrie, polițiștii au cerut ajutorul oamenilor pentru găsirea unui fost atacant al echipelor Rapid și FCSB, Burdujan Lucian.

Bărbatul a plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu din Piatra Neamț în luna noiembrie 2022.

Astfel, familia fotbalistului s-a decis să contacteze Poliția Română pentru a-l da dispărut.

Potrivit GSP.ro, în luna septembrie 2023, bărbatul s-ar fi aflat în București.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au încercat să îl contacteze pe bărbat în urma anunțului de dispariție publicat de Poliția Română, dar la telefon a răspuns altcineva, despre care aceștia au crezut că este chiar Lucian. În trecut, comunicaseră cu fotbalistul pe același număr de telefon.

Persoana care a răspuns apelului a spus doar „Sunt la muncă, nu am semnal”, apoi a închis.

În urma răspunsului primit, reporterul GSP a transmis polițiștilor numărul de telefon pentru a-l putea contacta pe fostul fotbalist. IPJ Neamț a descoperit însă că altă persoană s-a dat drept Burdujan.

Persoana respectivă a revenit ulterior, abia la câteva ore după scurta discuție și după ce fusese contactat și de alți jurnaliști care aveau numărul de telefon după interacțiuni în trecut cu Burdujan, pentru a recunoaște că posesorul numărului nu mai este fostul fotbalist.

Te-ar putea interesa și:

Cookies