ȘTIRI

Sunday Bossa Nova cu The Gemini Bros

Cand ai ascultat ultima oara la o limonada cu piure de capsuni o bossa nova care te proiecteaza direct in Brazilia printre nuci de cocos si ananas? Pana ajungi in America de Sud, Terasa Baraka va fi cea mai apropiata replica! Intra cu dreptul in ultima luna de vara si vino sa te legeni pe un balansoar ascultandu-i pe gemeni. Cine mai exact sunt ei?

The Gemini Bros — Sau Razvan si Ionut. Doi frati. Gemeni. Cand urca la platane, lucrurile se schimba. Unul ferm, celalalt permisiv…

Gemenii electrici isi au radacinile in Web Club (Bucuresti), care in urma cu mai bine de zece ani a fost rampa de lansare a multor artisti din lumea electronica underground. Pe vremea aceea experimentau mult si mergeau adanc in techno si funky house. Au urmat party-urile cu Marika si DJ Vasile (Shukar Collective & NSK), dar si colaborarea cu Dj Rainer Meskalin, resident la Club Opera din Leipzig.

Au crescut si au vrut mai mult. Au inceput cu stilul muzical. L-au rafinat punandu-si amprenta personala. Au ajuns la nu-funk, electro-funk, funky house, boogie groove, nu-disco si bossa nova, care, zicem noi, ii „coafeaza” foarte bine. Si nu s-au oprit aici. Asa au inceput sa imparta platanele cu Kraak & Smaak (NL), A-Skillz (UK), Ed Solo (UK), JFB (UK), Waldeck (AU), Pimpsoul (UK), Balkan Hotsteppers (BE), True Ingridients (UK) si lista continua…

Noi am spune ca au fost multumiti. Insa ei vor si mai mult, astfel ca una dintre primele lor productii au ajuns pe compilatia “WMC 2011 Aerania Tribal”. Treptat au inceput sa primeasca cereri pentru remix-uri de la label-uri ca Soulab Rec. (Franta), Big Balls Rec. (Elvetia), Timewarp Records (Grecia).

Din cate am observat, este clar ca vor continua. Astfel ca noile productii sunt pe cale de a fi semnate cu alte case de discuri importante din scena groove nu-funk-ului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button