Sun Plaza a ajuns la vârsta de buletin. La petrecerea de 14 ani, un balon cu aer cald se va înălța de pe terasa mallului. Cum poți să ajungi în nacelă, să vezi Bucureștiul de sus

12 iun. 2024
11378 afișări
Sun Plaza a ajuns la vârsta de buletin. La petrecerea de 14 ani, un balon cu aer cald se va înălța de pe terasa mallului. Cum poți să ajungi în nacelă, să vezi Bucureștiul de sus
Sun Plaza a ajuns la vârsta de buletin. La petrecerea de 14 ani, un balon cu aer cald se va înălța de pe terasa mallului. Cum poți să ajungi în nacelă, să vezi Bucureștiul de sus | Sursa foto: Sun Plaza

Sun Plaza își face buletinul anul acesta și anunță două săptămâni în care se vor organiza numeroase evenimente pentru a sărbători 14 ani de la deschidere. Reprezentanții anunță că vizitatorii vor avea ocazia să privească Bucureștiul dintr-un balon cu aer cald, fiind doar una dintre surprizele pregătite pentru clienți.

Sun Plaza sărbătorește 14 ani de la deschidere

Centrul Comercial Sun Plaza împlinește 14 ani de la deschidere și, cu această ocazie, timp de două săptămâni vor avea loc numeroase activități pentru viiztatori, care vor putea să:

  • admire Bucureștiul de la înălțime, din balonul cu aer cald,
  • evadeze în lumea virtuală din cornerul VR,
  • facă poze memorabile în 14 set-up-uri pregătite alături de Selfie Museum.

Balonul cu aer cald îi așteaptă pe vizitatori în weekendul 15-16 iunie, de unde vor putea admira Bucureștiul de la zeci de metri înălțime, din vecinătatea uneia dintre cele mai frumoase peisaje naturale, Delta Văcărești.

Înscrierile se fac la Info Point, în perioada 10-16 iunie, cu un bon de cumpărături în valoare de 200 de lei emis de oricare dintre magazinele din Sun Plaza, făcând excepție Carrefour, Leroy Merlin, Altex, Flanco și Bebe Tei, unde bonul minim este de 400 lei. Accesul este garantat primilor 400 de vizitatori înscriși.

Totodată, vor fi amenajate și 14 cornere instagramabile pentru pasionații de fotografie, create de Selfie Museum.

Accesul este gratuit în perioada 15-30 iunie, iar multe dintre decoruri vor fi expuse în premieră. Totodată, vizitatorii trebuie să știe că pozele postate pe rețelele de socializare vor putea câștiga unul dintre cele 140 de premii puse la bătaie pentru acest eveniment.

Sun Plaza, alături de retailerul lor, HYPE by Kiddo, a pregătit un corner VR unde vor putea explora temele:

  • VR Flight – simulator de zbor în mișcare;
  • VR Moto – simulator de motocicletă spațială cu peste 10 jocuri,
  • VR Treadmill – cu două device-uri treadmill, cu jocuri de tip shooter.

Jocurile pot fi accesate gratuit persoanele care au peste 7 ani. Cornerul este amplasat la etaj, în zona centrală și este deschis între 15-16 iunie, intervalul orar 10:00-22:00.

Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies