Summer Well 2021. Ce artiști vin la Domeniul Știrbey în acest an, dar și ce condiții trebuie să îndeplinească spectatorii

23 iun. 2021
122 Afișari
Summer Well 2021. Ce artiști vin la Domeniul Știrbey în acest an, dar și ce condiții trebuie să îndeplinească spectatorii

Vești bune pentru amatorii de festivaluri! Summer Well, festivalul care se ține an de an în al doilea weekend din luna august, tocmai a anunțat prima parte a lineup-ului care va urca pe scenă în ediția de acest an, denumită drept „Limited Edition” de către organizatori.

Semne bune vara are! După ce anul trecut toate festivalurile majore de muzică din România au fost anulate, se pare că anul acesta lucrurile încep să revină la normal. După ce a fost confirmat faptul că Untold se va ține în toamna acestui an, și organizatorii Summer Well au adus vești bune fanilor. Festivalul ce se ține în fiecare an la Domeniul Știrbey va avea loc în al doilea weekend al lunii august, după „tradiție”.

„Limited Edition – Unlimited Capacity”, de ce au nevoie doritorii pentru a putea veni la Summer Well

Astăzi organizatorii au postat pe pagina de Facebook a festivalului prima parte a listei de artiști ce vor urca pe scenele din preajma Palatului Stirbey. Mai mult, aceștia au anunțat și faptul că legile aflate în vigoare în acest moment permit participarea unui număr nelimitat de spectatori, cu o singură condiție – aceștia să fi făcut schema completă de vaccinare înainte de începerea festivalului.

Este notabil faptul că în acest an festivalul se va întinde pe parcursul a 4 zile, și nu 3, cum se întâmpla de obicei, când prima zi era rezervată unui picnic nocturn, pentru ca în celelalte două să se dea drumul petrecerilor și muzicii date la maxim.

Summer Well 2021 –  ce artiști au fost confirmați până acum

Deși line-up ul a suferit o serie de modificări semnificative, deoarece mai mulți artiști și-au amânat concertele pentru 2021, organizatorii garantează o ediție memorabilă. Printre cei care vor urca pe scenă în acest an la Summer Well se numără Woodkid, Balthazar, L’Impeatrice, Lola Marsh, Modeselektor sau Fatoumata Douwara, dar și mai mulți artiști autohtoni.

Publicul era obișnuit cu un line-up majoritar britanic din anii precedenți, însă momentan niciun artist britanic nu a confirmat prezența la Summer Well.

Organizatorii au pus în vânzare abonamentele la festival, prețul unui abonament pentru toate cele 4 zile fiind de 275 de lei.

Cookies